Köye giden genç kadını öldürdü, itirafı kan dondurdu!

Akraba ziyareti için Elazığ'ın Sedeftepe köyüne giden ve 4 Mayıs'ta kayıplara karışan 25 yaşındaki Dilara Günana'nın cansız bedeni, 12 Mayıs'ta bulunmuştu. Köyde toprağa gömülü halde bulunan bir çocuk annesi kadını öldürdüğünü itiraf eden V.K, cinayetin ayrıntılarını anlattı.

YAŞAM 14.05.2024, 16:16 Hakan Öksüz
Köye giden genç kadını öldürdü, itirafı kan dondurdu!

4 Mayıs Cumartesi günü akrabalarının yaşadığı Elazığ'ın Sedeftepe köyüne giden bir çocuk annesi Dilara Günana (25) kayıplara karıştı. Dilara'dan haber alamayan ailesi, polise kayıp ihbarında bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, genç kadının kaybolduğu düşünülen bölgede geniş çaplı araştırma başlattı.

Cesedi köyde toprağa gömülü şekilde bulundu

Dilara Günana'nın cansız bedeni, Anneler Günü'nde 12 Mayıs'ta toprağa gömülü halde bulundu. Köyün Armutluk mevkisinde bulunan talihsiz kadının cansız bedeni, otopsi sonrası morga kaldırıldı. Bir çocuk annesi Dilara Günana, memleketi Tunceli'nin Pertek ilçesinde 25 yaşında toprağa verildi.

Olaya dair yapılan soruşturmada V.K, annesi N.K, babası Y.K. ve kardeşi S.K. sorguya alındı. Yoğun bir çalışma yürüten ekipler, cinayetin korkunç detaylarını ortaya çıkardı. 

Kıskançlık nedeniyle sinir geçirdi, ensesine ateş etti

Asayiş Şube Müdürlüğünde yapılan çapraz sorguda köşeye sıkışan V.K'nin, cinayeti itiraf ettiği belirtildi.

Cinayetin faili V.K'nin, evlenme planı yaptığı Dilara Günana’nın telefonuna bakmak istediği, tartışmanın bunun üzerine patlak verdiği aktarıldı. Çıkan tartışmada sinir krizi geçiren V.K'nin, tabancasıyla genç kadının ensesine ateş ettiği kaydedildi.

Cesedi eşekle taşımış

Cinayetin ardından Dilara Günana'nın cansız bedenini bir battaniyeye saran katilin, eşeğe yükleyerek Armutluk mevkine getirdiği öğrenildi. Burada daha önce defineciler tarafından kazılmış 3 metre derinliğinde bir çukurun olduğu, katilin de kadını buraya gömdüğü belirlendi.

Yorumlar (0)