Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı öncesi son durum

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında bugün Spartak Trnava'nın konuğu olacak. İşte Spartak Trnava-Fenerbahçe karşılaşmasına dair detaylar...

SPOR 05.10.2022, 10:02 06.10.2023, 10:33 Hakan Öksüz
Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı öncesi son durum

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, H Grubu ikinci maçında bugün Slovakya ekibi Spartak Trnava ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Antona Malatinskeho Stadı'nda yapılacak maç, Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak. Alman hakem Sascha Stegemann'ın düdük çalacağı müsabaka, Exxen platformundan canlı izlenebilecek.

Fenerbahçe, son hazırlıklarını yaptı

Gruptaki ikinci maçını da kazanmak isteyen sarı-lacivertliler, Spartak Trnava karşılaşmasının son hazırlıklarını Antona Malatinskeho Stadı'nda yaptı. Antrenmanın ilk 15 dakikalık kısmı, basın mensuplarına açık yapıldı. Basına kapalı bölümde ise taktik, koordinasyon ve pas çalışması yapıldı.

Fenerbahçe bu sezonki 14 maçını da kazandı

Trendyol Süper Lig'de oynadığı 7 maçı kazanan teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon Avrupa'da çıktığı 7 karşılaşmadan da galip ayrıldı. Konferans Ligi H Grubu ilk maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland'ı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'nin hedefi, grubunu lider tamamlamak.

Cengiz Ünder yok, Miha Zajc ve Serdar Aziz şans bulabilir

Sarı-lacivertlilere Cengiz Ünder'in dışında eksik yok. Önceki haftaki lig maçında tedbir amaçlı kadroya alınmayan Miha Zajc ve Serdar Aziz, Spartak Trnava karşısında forma şansı elde edebilecek.

Yorumlar (0)