Mesut Özil'den, yeni teknik direktör Pereira'ya övgü dölü sözler

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil, yeni teknik direktörleri Portekizli Pereira'dan övgüyle bahsetti ve “Hoca oyunculara çok yardım ediyor, çok pozitif bakıyoruz” açıklamasını yaptı.

SPOR 11.07.2021, 10:49 12.07.2021, 09:29
Mesut Özil'den, yeni teknik direktör Pereira'ya övgü dölü sözler

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü futbolcusu Mesut Özil, takımın Topuk Yaylası’ndaki kampında kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.

“Herkes çok mutlu, her şeyini veriyor”

Kulüp televizyonundaki bir programa katılan sarı lacivertli futbolcu Mesut Özil, kamp sürecinde yeni teknik direktör Pereira'nın, oyun tarzını tüm takıma ilettiğini söyleyerek, "Son dönemde çok sert çalışmalar yaptığımız için hocamız bugün antrenmanı hafif gerçekleştirdi. Herkes heyecanlı, mutlu ve her şeyini veriyor Fenerbahçe için. Kampımızı yaparak sakatlıksız şekilde sezona başlamak istiyoruz." sözlerini kullandı.

Vitor Pereira'nın Türkiye’deki futbol iklimini yakından bildiğini aktaran Mesut Özil, şunları dile getirdi:

"Hocamız, takımla çok iyi iletişim kuruyor. Fenerbahçe camiasını, Türk futbolunu zaten çok iyi biliyor. Geldiği için oldukça mutluyuz. Takımın daima hücum yapmasını istiyor. Bizim de istediğimiz bu oyun, çünkü Fenerbahçe'yiz biz. Herkese karşı kazanmak istiyoruz. Hoca da bunu biliyor ve bunu temsil ediyor. Futbolculara çok yardımcı oluyor, konuşuyor. Bir şey olduğunda kapısının daima açık olduğunu da ifade etti. Çok pozitif bakıyoruz. Onunla inşallah başarıya ulaşabiliriz. Oyuncu grubu için bunlar çok önemli. Her futbolcuya önem veriyor. Herkesle beraber hareket edip şampiyonluğu kazanmak istiyor. Bizim takım, her sezon şampiyonluğa oynar. O yüzden önde hücum etmemiz gerekiyor. Takım halinde gereken adımları atmamız gerek. Antrenmanda da belli oluyor her şey. Pereira çok akıllı bir hoca, ne yapacağını gayet iyi biliyor. Burada çok güzel günler geçiriyoruz. Herkes çok mutlu. Bu şekilde takım olarak şampiyonluğa oynayabiliriz."

“Fenerbahçe’ye hep gelmek istiyordum”

Ali Koç'la güçlü bir diyalogu olduğunu söyleyen Mesut, başkanın kendisini projesine inandırdığına vurgu yaptı ve şunları anlattı:

"Başkanımızla çok iyi diyalog var aramızda. Hiçbir problem yok. Kendisi ne istediğini, takım halinde neler başarabileceğimizi bize anlattı. Ben Fenerbahçe'ye her zaman gelmek istiyordum. Çünkü ben Fenerbahçeliyim. Kim olursan ol, tek başına hiçbir şey başaramazsın. Takım halinde, bir aile olarak hareket ederek belirli şeyler kurarsanız, işte o zaman başarılı olursunuz. Başkanımız da bunları söyledi. Beni bunlara inandırdı. O yüzden şu an Fenerbahçe'deyim ve oldukça mutluyum." 

“Elimden geleni yapıp, takıma yardım edeceğim”

Fenerbahçe’ye transfer olduğunda fiziksel olarak yeterli olmadığını belirten Mesut, kampın ilk gününden itibaren idmanlarda bulunduğunu ve hazır olduğunu belirtti. Fenerbahçe ile birlikte başarılara ulaşmak istediğini ifade eden Mesut, "Hedefim ve amacım; Fenerbahçe'yle şampiyon olmak. Ayrıca kendi stadımızdaki maçlarda, artık o atmosferi yaşamak istiyorum. Bir futbolcu olarak elimden ne geliyorsa yapacağım, takımıma yardım edeceğim. Sonun inşallah Allah nasip ederse, şampiyonluğu camiamıza armağan etmek istiyoruz." sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)