Ünlü Şarkıcı Emir Yeşil hayatını kaybetti

Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil'den kötü haber geldi. 43 yaşındaki Yeşil, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.

MAGAZİN 21.04.2024, 15:23 22.04.2024, 18:02 Buse Önder
Ünlü Şarkıcı Emir Yeşil hayatını kaybetti

Ünlü müzisyen Emir Yeşil, hayatını kaybetti. Uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi olan ünlü tiyatro, sinema ve opera sanatçısı Aslı Omağ, Emir Yeşil’in vefat haberini sosyal medyadan duyurdu.

Aslı Omağ, sevgilisi Emir Yeşil’in vefatını sosyal medya hesabından duyurarak, "Canımız Emir'imizi bu sabah kaybettik" ifadelerini kullandı.

Emir Yeşil kimdir?

1981 yılında İstanbul’da doğan Emir Yeşil, müzikle iç içe bir çocukluk geçirdi. Heavy metal’den soul’a, pop müziğinden funk’a kadar çeşitli tarzları dinleyerek büyüdü. 16 yaşında sahne hayatına adım atan Emir, birçok farklı grupta performanslar sergiledi ve bu süreçte gitar, klavye ve davul çalmayı da öğrendi.

Dolapdere Big Gang ile tanınan Emir Yeşil, birçok büyük markanın organizasyonlarında yer aldı. Kariyeri boyunca İtalya, Almanya, Rusya, Fransa, Kıbrıs, Azerbaycan, Fas, Güney Afrika, Avustralya ve Japonya gibi dünya çapında birçok ülkede konserler verdi.

Yorumlar (0)