Icardi, Sergio Ramos'un transferi için devrede

Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan Arjantinli golcü Mauro Icardi, önemli bir transferin gerçekleşmesi için devreye girdi. PSG'den takım arkadaşı olan stoper Sergio Ramos'u arayan Icardi'nin, "Galatasaray'a gel" teklifinde bulunduğu iddia edildi.

SPOR 02.08.2023, 11:11 02.08.2023, 17:32 Hakan Öksüz
Icardi, Sergio Ramos'un transferi için devrede

Geçen sezon oynadığı futbolla Süper Lig'e damgasını vuran son şampiyon Galatasaray, yeni sezonda hem ligde hem Avrupa'da başarı hedefliyor. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un verdiği liste doğrultusunda Wilfried Zaha, Cedric Bakambu ve Angelino gibi oyuncuları kadrosuna dahil etti. 

Icardi devreye girdi

Geçen sezon kiralık olarak takımda top koşturan 30 yaşındaki Mauro Icardi ile 3 yıllık sözleşmeye imza atıldı. Edinilen bilgilere göre Arjantinli yıldız, yönetimin isteği doğrultusunda bir transfer için devreye girdi.

Hedef, serbest statüdeki Sergio Ramos!

PSG'den takım arkadaşı olan Sergio Ramos'u arayan Icardi'nin, Galatasaray'a gelmesi için İspanyol yıldızı ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü. Şu an serbest statüde bulunan 37 yaşındaki yıldız stoper Ramos; Real Madrid ve PSG gibi devlerde yıllarca top koşturdu.

Yorumlar (0)