Anneler Günü’nde bir evlat annesiz kaldı! Cesedi toprağa gömülü bulundu

Elazığ’da 8 gün boyunca kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Günü’nde toprağa gömülü olarak bulundu. Zeydan Günana, kızının acı haberini aldıktan sonra, “ Yapanlar, adalet önünde hesap vermeli, ben o zaman rahat ederim” ifadelerini kullanarak acısını dile getirdi.

GÜNDEM 12.05.2024, 17:34 Buse Önder
Anneler Günü’nde bir evlat annesiz kaldı! Cesedi toprağa gömülü bulundu

Elazığ’da, 25 yaşındaki Dilara Günana, 8 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra Anneler Günü'nde toprağa gömülü halde bulundu.

4 Mayıs sabahı evden çıkan Günana akşam saatlerinde hâlâ eve dönmeyince durum ailesi tarafından fark edildi. Telefonunun uzun süre kapalı olması endişe yarattırken aile durumu polis ekiplerine bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, geniş çaplı bir arama başlattı. Bu çalışmalar sonucunda, kadının cesedi merkeze bağlı Sedeftepe köyü Armutluk mevkisinde toprağa gömülü olarak bulundu.

Ceset, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili çok sayıda şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

‘O benim emanetim’

Dilara Günana'nın annesi Zeycan Günana, acı haberi alır almaz, “Bir an önce kızımı öldürenlerin bulunmasını istiyorum. Cezalarını çeksinler. Adalet önünde hesap versinler. Ben o zaman rahat edeceğim. Benim bu kızıma yapanlar ortaya çıksın. Ben adalet istiyorum, başka bir şey istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Anneler gününde gelen bu haberin ağırlığı ile yıkılan Anne Günana, “Herkesin Anneler Günü kutlu olsun. Bir kızı var. Ömrümün sonuna kadar bakacağım. O da benim emanetim” dedi.

‘Kardeşim anneler gününde öldürüldü’

Dilara'nın ağabeyi Sidar Günana, yapılan kişilerin kim olduğunun belli olduğunu iddia ederek, “Adalet önünde hesap vermelerini istiyorum. En ağır cezaları almalarını istiyorum. Benim kardeşim Anneler Günü'nde öldürüldü. Kendisinin de bir kızı var. Adaletin önünde hesap verip en ağır cezayı almalarını istiyorum” şeklinde konuştu.

7 yaşında kızı vardı

Olayın etkisi altında olan acılı aile, cenazeyi almak için morg önünde saatlerce bekledi. Ölen Dilara Günana'nın 7 yaşındaki kızı ise hiçbir şeyden habersiz, arkadaşıyla morg önünde oyunlar oynadı.

Yorumlar (0)