Beşiktaş'tan net açıklama: Gökhan kalacak!

Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün takımda kalacağını net bir şekilde duyurdu. 

SPOR 22.07.2020, 09:57
Beşiktaş'tan net açıklama: Gökhan kalacak!

Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Beşiktaş yöneticilerinden Erdal Torunoğulları, 8-10 tane futbolcu alınması gerektiğini söyleyen Teknik Direktör Sergen Yalçın'ı haklı bulduğunu, fakat mevcut futbolcuları yollamada sıkıntı çekebileceklerini ifade etti. 

"2022 yılına kadar sözleşmeleri var"

Erdal Torunoğulları, eksiklerini veya fazlalarını çok iyi bildiklerini, bu konuya çok iyi çalıştıklarını kaydederek, Sergen Yalçın'ın hiçbir sözüne itiraz etmediklerini belirtti.

Fakat takımda bulunan futbolcuların yüzde 95'inin 2022 yılına kadar sözleşmeye sahip olduğuna dikkat çeken Erdal Torunoğulları, söz konusu zamana kadar ne yapacaklarını bilmediklerini kaydetti.

"Önümüzü net bir şekilde göremiyoruz"

Erdal Torunoğulları, yabancı futbolcu kısıtlaması getirildiğini, bu nedenle belirsizliğin devam ettiğini aktararak, yaklaşık iki hafta sonra transfer döneminin başlayacağını ancak bahsettiği konular sebebiyle önlerini net bir şekilde göremediklerini ifade etti. 

"Gökhan devam edecek"

Gökhan Gönül konusuna da değinen Erdal Torunoğulları, tecrübeli futbolcunun takımda kalacağını, onu bırakmayacaklarını söyledi. 

"Üçüncülüğü zorluyoruz"

Erdal Torunoğulları, Süper Lig'de üçüncülük mücadelesini sürdürdüklerine ve bu sezon karşılaşılan birçok engele rağmen üçüncülüğü zorladıklarına dikkat çekerek, Süper Ligi Fenerbahçe ile Galatasaray'ın üzerinde bitirmenin önemli olduğunu ve bunu başardıklarını anlattı. 

Yorumlar (0)