Özcan'dan Erdoğan'a destek: Canlı bomba bile olurum

Tanju Özcan, Yunanistan’a karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vererek, “Bu yaşta olmama rağmen kamuflaj giyerim ve verilecek her görevi yaparım. Patates de soyarım cephede de çatışırım canlı bomba olup Yunan askerlerinin arasında kendimi de patlatırım. Her göreve hazırım.” ifadelerini kullandı.

SİYASET 08.09.2022, 19:02
Özcan'dan Erdoğan'a destek: Canlı bomba bile olurum

Bolu Belediye Başkanı Özcan, son haftalarda Yunanistan ile Türkiye arasında gündeme gelen adalar sorunu ile ilgili olarak belediye meclis toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Başkan Özcan, Yunanistan’ın işgali altındaki adaların geri alınabilmesi amacıyla kendisine verilecek her görev için Erdoğan’ın yanında olduğunu ifade etti. 

"Kendimi patlatırım"

Özcan, kamuflaj giyeceğini ve verilecek her göreve hazır durumda olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan, 'Adalarımız Yunanistan işgali altında. Bu işgal bizim için yok hükmündedir. Bir gece ansızın gelebiliriz.' ifadelerini kullandı. Bu husus 18 sene evvel başladı. Lozan Anlaşması'na bakıldığında bize ait olduğu görülen adaları son 18 senedir bir bir işgal ettiler. O adalarda hızlıca silahlanmaya gittiler. Burnumuzun dibinde mangal yaktılar. Orada yaptıkları çevirmenin kokusu Türkiye'ye ulaşıyor. Bir gece ansızın değil, hemen yarın sabah gidelim. Ben hazırım. Bu yaşta olmama rağmen kamuflaj giyerim ve verilecek her görevi yaparım. Patates de soyarım cephede de çatışırım canlı bomba olup Yunan askerlerinin arasında kendimi de patlatırım. Her göreve hazırım." dedi. 

"Ben Türk milliyetçisiyim"

Başkan Özcan, “Onlar bu cesareti nereden buluyorlar? Türkiye'yi güçsüz mü sanıyorlar? Türkiye'yi yönetenleri mi güçsüz görüyorlar? Ben bu işi anlamadım. Biz onları defalarca kez mağlup ettik. Adalarımızı geri alalım. Ben hazırım. Ben Türk milliyetçisiyim. Başkomutanımız Erdoğan'ın emriyle hemen yarın adalara çıkalım. Bunu yaparsa çok mutlu olurum." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)