Meral Akşener: Bir sonraki istifa TikTok'tan gelebilir

Meral Akşener, Albayrak'ın Instagram hesabı üzerinden istifasına atıfta bulunarak, "Önümüzdeki süreçte kabinenin bir diğer müthiş başarılı üyesinin, yani Tarım Bakanı’nın da TikTok’ta yapacağı bir düetle istifa etmesini bekliyoruz" dedi.

SİYASET 11.11.2020, 17:48
Meral Akşener: Bir sonraki istifa TikTok'tan gelebilir

Berat Albayrak'ın Instagram hesabı üzerinden istifa etmesini yorumlayan Meral Akşener, "Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nde artık her bakan kendine göre bir sosyal medya mecrası seçip o platformdan istifa ediyor. Önümüzdeki süreçte kabinenin bir diğer müthiş başarılı üyesinin, yani Tarım Bakanı’nın da TikTok’ta yapacağı bir düetle istifa etmesini bekliyoruz."

"Havuz medyasından bu kadarını da beklemiyorduk"

Berat Albayrak'ın istifa haberini vermeyen medya kuruluşlarına seslenen Meral Akşener, "Geç de olsa ülkenin gerçekleri ile yüzleşmiş olmasını, böyle bir öz eleştiri yapmasını olumlu karşılıyoruz. Bunları biz söyleyince inanmayan, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da bu özeleştiri doğrultusunda geç kalınmış adımları atmasını bekliyoruz. Bu arada, iktidar medyasının hakkını da teslim etmeden geçmeyeyim. Tüm yandaş medyayı, Sayın Albayrak’ın istifa sürecinde gösterdikleri üstün gazetecilik başarısı nedeniyle tebrik ediyorum. Biz medyanın saraya bağlı olduğunu biliyorduk ama bu gerçeği, milletin huzurunda, olabilecek en rezil şekilde itiraf etmelerini, işte bu kadarını beklemiyorduk. Türkiye’nin Hazine ve Maliye Bakanı istifa etmiş. Dünya basını, Avrupa basını, olanı biteni manşetten veriyor. Yabancı ekonomi kanalları son dakika haber olarak alt yazı geçiyor. Amerikan basını bile, başkanlık seçimini bırakıp, son dakika gelişmesi olarak Türkiye ile bağlantı gerçekleştiriyor. Ancak saray medyasında tek bir haber bile yok…" ifadelerini kullandı.





 

Yorumlar (0)