İnce: Bir otobüsüm bir telefonum var, Cumhurbaşkanı ben olacağım

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katılmış olduğu bir TV yayınında kendisine sorulan soruları cevaplandırdı. Cumhurbaşkanlığı adaylığı ve partisinin durumuna dair konuşan İnce, seçimi kendisinin kazanacağını söyledi.

SİYASET 05.03.2023, 09:41
İnce: Bir otobüsüm bir telefonum var, Cumhurbaşkanı ben olacağım

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Uğur Dündar'ın tv100'de sunduğu programa katıldı. Cumhurbaşkanlığı iddiası ile sosyal medyada gündem olan İnce, "Bir otobüsüm, bir de telefonum var. Telefonum son model bile değil" şeklinde konuştu.

"Cumhurbaşkanı ben olacağım"

Cumhurbaşkanlığına dair konuşan İnce, "Bu seçimde seçimi ben alacağım. Cumhurbaşkanı olacağım. Anketler falan bunlar palavra. Parayla yapıyorlar bu anketleri" dedi.

"Bir otobüsüm bir de telefonum var"

Arkasında herhangi bir paralı grubun olmadığını söyleyen İnce, Gönüllülerin aidatları ile biz siyaset yapıyoruz. Arkamızda bir trol ordusu yok. Bir tweet atıyorsun 17 milyon kişi görüyor. Hangi TV'ye veya gazeteye muhtaçsın? Hiç kimseye gebe değilim ben. Bir otobüsüm bir de telefonum var. Telefonum son model bile değil." ifadelerini kullandı.

Doları 19 TL'den aşağıya çekemezsin

Dolar kuruna dair konuşan İnce, "Eğer sen hukuk devleti. değilsen, mahkemelerin bağımsız değilse, doları 19 TL'den aşağıya düşüremezsin." dedi.

Yorumlar (0)