Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Togg daveti

Erdoğan, "Bay Kemal'e ülke ülke dolaşmaktansa ithal danışmanlarını da alıp ülkemizdeki teknopark ve OSB'leri, Togg'un üretiminin yapıldığı üssü ziyarette bulunmasını öneriyorum." dedi.

SİYASET 10.12.2022, 20:11 12.12.2022, 09:37
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Togg daveti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kuruluştan Bugüne Hep Beraber 2023'e' adlı programa iştirak etti.



"İplerinin kimlerin ellerinde olduğunu gösterdi"

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları ise şunlar:

"CHP'nin vizyon açıklaması diyerek sunduğu görüntü, başındaki kişinin ve yoldaşlarının iplerinin kimlerin ellerinde olduğunun ilanından başka bir mana taşımamaktadır. Vizyonlarını açıkladıkları toplantıya gelmeye bile tenezzül etmeyen yabancı ekonomi komiserinin açıklamalarını 'millet teknoloji nedir görsün' diyerek pazarlamak komiklik değil de cahillik alametidir. Bu programda, projede yarışa girebileceğimiz bir seçim süreci yaşayacağımızı umut ediyorduk. Ne yazık ki bir defa daha hüsrana uğramış durumdayız. Bay Kemal'e ülke ülke dolaşmaktansa ithal danışmanlarını da alıp ülkemizdeki teknopark ve OSB'leri (organize sanayi bölgesi), Togg'un üretiminin yapıldığı üssü ziyarette bulunmasını öneriyorum. Gelsin de teknoloji tesisi nasıl olurmuş görsün. Belki arkası karanlık olan ithal danışmanlardan medet ummaktansa bu toprakların değerlerinden az da olsa ilham alır. 



"Altılı masa dağılmaya mahkumdur"

Muhalefetin gaflet ve cehaletle açıklanamayacak söylemleri, Türkiye'ye yönelik faşist bir zihniyeti deşifre ediyor. Bu beyanlar, halk düşmanlığının işaretidir. İnsanımızın değerlerini, inancını, aklını hedef alan açıklamalar, millet düşmanlığının işaretidir. CHP'nin kodlarında bulunan çarpık bakış açısı, altılı masadaki diğer ortaklara da işlemiştir. Altılı masanın her suni yapıda olduğu gibi bir müddet sonra tümüyle dağılması kaçınılmazdır. Seçimin ardından çoğunun siyasetten tasfiye olacağı da kesindir. Özellikle sahte gündemlerle Cumhur İttifakı ve AK Parti kalesinde tuğla koparma, gedik açma oyunlarına asla gelmeyeceğiz."

Yorumlar (0)