Ali Babacan CHP oylarına talip!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan dün partisinin Kocaeli ve Tunceli, bugün de Eskişehir il kongrelerine katıldı. Ali Babacan'ın vaatlerinin ağırlıklı olarak CHP'nin vaatleri ile aynı olduğu görüldü. Tunceli'ye "Dersim" diyen Babacan, Alevi vatandaşlara "Cemevi" vaadinde bulundu.

SİYASET 29.11.2020, 15:44 29.11.2020, 22:48
Ali Babacan CHP oylarına talip!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, dün partisinin Kocaeli 1. Olağan İl Kongresi'nde konuştu ardından eş zamanlı yapılan Tunceli İl Kongresi'ne bağlanarak bir konuşma daha yaptı.

DAVE Partisi Ali Babacan il kongresi

Tunceli'ye "Dersim" dedi

Eş zamanlı yapılan Tunceli İl Kongresi'nde Ali Babacan Tunceli'ye "Dersim" dedi.

DEVA Partisi olarak Alevilere sorunlarını çözecekleri ve cemevlerine ibadethane statüsü verecekleri vaadinde bulunan Ali Babacan, "Dersimli dostlarımın huzurunda söz veriyorum. Kısa zamanda Dersim'e geleceğiz. Munzur Gözeleri'nde Dersimlilerle birlikte çayımızı yudumlayacağız. Geçmişte yaşananları gayet iyi biliyoruz ve tüm Dersimlilerin acılarını paylaşıyoruz." şeklinde konuştu.

DAVE Partisi Ali Babacan il kongresi

Bugün de Eskişehir İl Kongresi

DEVA Partisi (Demokrasi ve Atılım Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan, bgün de DEVA'nın Eskişehir İl Kongresi'ne katıldı.

Türkiye siyasetine yeni ve farklı bir soluk getirdiklerini iddia eden Ali Babacan'ın buradaki konuşmasının da büyük bölümünün CHP vaatleriyle benzer olduğu görüldü.

Yorumlar (0)