Akşener’den pankart tepkisi: Ayıptır, her birinizi bir ana doğurdu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kılıçdaroğlu adına açılan "karı gibi Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider isteriz” pankartına sert çıkış yaptı.

SİYASET 09.05.2023, 16:10 10.05.2023, 17:52
Akşener’den pankart tepkisi: Ayıptır, her birinizi bir ana doğurdu

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimi'ne kısa bir süre kala İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Giresun'da miting düzenledi. Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Hakaret, iftira ve tehditler savruluyor”

Ekrem İmamoğlu’na Erzurum’da gerçekleştirilen saldırıya tepki gösteren Akşener, “Biz sinirlenmeyeceğiz. Hakaret, iftira ve tehditler savruluyor. Böyle bir şey yaşamamıştım. Hep beraber seçime gidiyoruz. Seçim vatandaşların düğünüdür, bayramıdır.

Siyasetçi seçmeni dinlemelidir. Derdini fark etmelidir. O sıkıntıya çözüm sağlamalıdır” dedi.

“Bir kişi de gidip o pankartı indirmedi”

Erdoğan’ın açıklamalarına değinen Akşener, “Bu ülkenin cumhurbaşkanı mağlup edileceğini fark ettiğinde, hepimize ‘işgalci, darbeci, imansız, dinsiz, kitapsız ve allahsız’ dedi. Ey Recep Bey, sen gel burayı izle.

Sen uzunca bir senedir, “Ceketimi assam seçilirim, seçtiririm” diye gezdin, o nedenle Giresun’u görmezden geldin. Fındık imalatı yapanları yalnız bıraktın, yabancılara gönderdin. Şimdi etrafta “Yerli ve milli benim” diye konuşuyorsun.

Bir pankart açmışlar. Sayın Kılıçdaroğlu hakkında ‘Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi görev yapan lider isteriz’ şeklinde konuşuluyor. Yaptığınız ayıptır. Bu yapılan ahlaksızlıktır. Bir kişi de gidip o pankartı indirmedi. Bunlar iyice kafayı yedi. Psikiyatristlerin tedavisine ihtiyaçları var” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)