'Maraz Ali'den takipçisine ölüm tehdidi!

Adanalı dizisindeki rolüyle adını duyuran Mehmet Akif Alakurt, sosyal medyadan yaptığı skandal paylaşımlarını devam ettiriyor. Oyuncu, bu kez de takipçisini ölümle tehdit etti.

MAGAZİN 15.11.2020, 00:47 15.11.2020, 00:57
'Maraz Ali'den takipçisine ölüm tehdidi!

Adanalı ve Sıla gibi dizilerle ismini duyuran Mehmet Akif Alakurt, oyunculuğu bıraktıktan sonra zaman zaman sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündemde yer buluyor. 

"Bir gün cinayet işlediğimi duyarsanız..."

Instagram’da paylaştığı bir fotoğrafa yazılan yorum Alakurt'u sinirlendirdi. Takipçisine cevap veren Alakurt şu ifadeleri kullandı: 

"Bir gün bir cinayet işlediğimi duyarsanız, bunlardan birini yakaladığımı şimdiden bilmiş olun. Aileler, evlatlarınıza düzgün eğitim verin ki, ölen gençlerle ilgili haberler izlediğimizde üzülelim."

Son zamanlarda takipçilerine sarf ettiği küfürlü sözlerle gündeme gelen Mehmet Akif Alakurt, geçtiğimiz günlerde de tepki çeken bir eyleme imza atmıştı.

Alakurt, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, bir elinde sigara diğer elinde alkolle görüldü. Alakurt'un eş zamanlı olarak aracını kullanması ise oldukça tepki çekti.

"Akıllı olun"

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Alakurt, spor yaptığı için fiziği ile ilgili yorum yapan bir erkek takipçisine küfür etmişti.

Mehmet Akif Alakurt, “O kadar spor yaptın; ortada hiçbir şey yok” diye mesaj atan takipçisine müstehcen küfür ederek cevap vermişti. Peş peşe takipçilerinden gelen mesajlara yanıt veren Alakurt, “Kendini çok bozmuşsun. Biz seni dizilerindeki hallerinle sevdik.” diyen takipçisine, “Oturun bebeler, dizilerinizi izleyin. Kendinize hakaret ettirmeyin. Damarınızda dolaşan asil kanın hakkını verin. Vermeyenin de bu sayfada ve her türlü ortamda hakkını bizzat veririz. Akıllı olun.” diyerek tehdit etmişti.

Yorumlar (2)
Maraz Ali Rıfkı 2 yıl önce
Lan ali, beri bak lan. Yalarım seni ısırırım
Ali akbaş 3 yıl önce
Kendini bişey zannedince insan böyle oluyor işte gereksiz..