Eşi 15 yaşındaki çocukla tartışmıştı...Olayı böyle anlattı!

Ünlü oyuncu Bade İşçil'in eski eşi Malkoç Süalp, spor salonunda tartıştığı 15 yaşındaki çocuğa  şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme bomba gibi düştü. Süalp'ten şiddet gerekçesiyle boşanan İşçil, eski eşinin yaşadığı tartışmanın ayrıntılarını anlattı. 

MAGAZİN 09.11.2019, 09:30
Eşi 15 yaşındaki çocukla tartışmıştı...Olayı böyle anlattı!

Ünlü oyuncu Bade İşçil'in eski eşi iş adamı Malkoç Süalp'in, oturduğu sitenin spor salonunda 15 yaşındaki bir çocuğu dövdüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bade İşçil, eski eşinin yaşadığı tartışmanın detaylarını anlattı.

Olay şöyle gerçekleşti:

Malkoç Süalp, oğlu Azur ile birlikte ikamet ettikleri sitenin kapalı spor salonuna gitti. Süalp, salonda basketbol oynayan ve kendi aralarında küfür ederek taşkınlık çıkaran bir grup gençten rahatsız oldu. Gençlerin kötü örnek olduklarını kaydeden Süalp, onlara uyarıda bulunmak istedi. Sitede oturan 15 yaşındaki S.H. ve Malkoç Süalp arasında tartışma çıktığı iddia edildi. Ayrıca Süalp'in gencin boğazını sıktığı ileri sürüldü. Darp sonrası ailesine haber veren gencin ailesi, Malkoç Süalp'ten şikayetçi oldu. Yaşanan olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

"Durup dururken bir şey yaptığını sanmıyorum"

Ünlü oyuncu Bade İşçil, yaşanan olayı şöyle anlattı:

"Bir şanssızlık olmuş galiba. Çocuğum da orada olduğu için böyle bir olayın yaşandığından haberim vardı. Süalp, 'Gençler niye böyle oldu?' diyerek yaşanan olayı açıklamıştı. O zaman dinlediğimde Malkoç'un haklı olduğunu düşünmüştüm. Gençlerimizde biraz asabiyet var. Ahlaki değerlerimizin önüne geçilirse bu tarz sorunlar yaşanmayacak. Çocuk yetiştiren biri olarak gerçekten nasıl bir duygu geçişi yaşıyorlar, nasıl şey yapıyorlar bilmiyorum. Malkoç'u savunduğum tek nokta var; durup dururken bir şey yaptığını sanmıyorum, kışkırtılmış olması lazım. Çocuğumun yanında asla böyle bir şey yapmayacağına güveniyorum. Çocukta da suç aramıyorum maalesef biraz dünya değerlerine döndü ahlaki değerlerimiz. Boğaz sıkmadığını sadece omzundan tuttuğunu biliyorum. Süalp'in hareketi de hoş değil çocuğun da hoş değil. Keşke böyle bir şey olmasaydı."

Eşinin şiddet uyguladığını söylemişti

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, 2013 yılının Mart ayında tanışıp 2 ay içinde dünyaevine girdi. 2014 yılının Ağustos ayında ünlü çiftin oğulları Azur dünyaya geldi. Bade İşçil, eşinin şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açmıştı. Malkoç Süalp ise evde çalışanları şahit göstererek iddiayı yalanlamıştı. 

Evlerini ayıran fakat boşanamayan Bade İşçil ile Malkoç Süalp düğünde takılan takılardan, ortak aldıkları evin ödemesine ve çocuklarının velayetine kadar birçok konuda birbirlerine suçlamalarda bulunmuştu.

Yorumlar (0)