ÇYDD tartışmasında Diva'dan bir açıklama daha: En büyük üzüntüm...

Bülent Ersoy son günlerde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile arasında olan kürk bağışı tartışmasıyla konuşuluyor. Dernek ve Ersoy tarafından karşılıklı yapılan açıklamaların ardından Bülent Ersoy'dan vasiyetini değiştirmesine ilişkin bir açıklama daha geldi.

MAGAZİN 03.12.2020, 11:33 03.12.2020, 11:43
ÇYDD tartışmasında Diva'dan bir açıklama daha: En büyük üzüntüm...

Bülent Ersoy geçtiğimiz hafta toplam değeri 2.5 milyon liraya ulaşan kürklerini ÇYDD'ye bağışlayacağını duyurmuştu. Fakat dernek yönetiminden hiç beklemediği bir açıklama gelmişti.

"Bağışı kabul edemeyiz"

Dernek tarafından, Bülent Ersoy'un kürk bağışının kabul edilemeyeceği, "Tüzüğümüz gereğince çevre, doğa ve canlı haklarına saygılı olmayı ilke edindik. Bundan dolayı hayvanların yaşam hakkının ihlal edilip bunlardan elde edilmiş olan ürünlere ilişkin maddi karşılıkları kabul edemeyiz." denilmişti.

Bu açıklamanın ardından Bülent Ersoy ise yeni bir açıklama yaparak ÇYDD'yi vasiyetnamesinden çıkarttığını ifade etmişti.

Konuya ilişkin Bülent Ersoy'dan yeni bir açıklama daha geldi.

"En büyük üzüntüm..."

Diva, "Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, tüzükleri gereğince Atatürk'e uygun yaşadıklarını söylüyorlar. Atamız da kürk giyiyordu ve ben Atatürk'le gurur duyuyorum. En büyük üzüntüm ise ona bir şarkı okuyamamak.

"Başka bir vakfa ve kuruma bağış yaptım"

Eğitime çok önem veririm ben. Oraya da kız çocuklarını okuttukları için bağış yapmak istedim. Fakat sonra vasiyetimi değiştirip Mehmetçik Vakfı ve bir başka eğitim kurumuna bağışta bulundum.

"Çok büyük bir bağışı kaybettiler"

Bence onlar ilgi çekmek amacıyla reddettiler. Daha da konuşmam ve telefonlarını açmam. Çok yüklü miktarda bağışı yitirdiler." dedi.

Yorumlar (0)