Angelina Jolie hakimi suçladı: "Brad Pitt'in tarafını tuttu"

Brad Pitt ile aralarındaki velayet davasına bakan yargıç John W. Ouderkirk'ü "taraf tutmakla" suçlayan Angelina Jolie, "Aile içi şiddet konusunda mahkemelere eğitim verilmeli." dedi.

MAGAZİN 05.10.2023, 16:24 Hakan Öksüz
Angelina Jolie hakimi suçladı: "Brad Pitt'in tarafını tuttu"

Angelina Jolie ile Brad Pitt arasındaki hukuk savaşı sürüyor. 2016 yılında yollarını ayıran ünlü çiftin velayet davası, magazin basınının gündeminde zaman zaman yer ediyor. Çiftin Vivienne, Knox, Shiloh, Zahara, Pax ve Maddox isimli 6 çocuğunun velayet davasıyla ilgili Jolie'nin yaptığı bir açıklama, haberlere konu oldu.

"Aile içi şiddet konusunda mahkemelere eğitim verilmeli"

Brad Pitt ile arasındaki velayet davasına bakan hakim John W. Ouderkirk'e "taraflı" olma suçlaması yapan Jolie, "Aile içi şiddet konusunda mahkemelere eğitim verilmeli." diyerek sitem etti. 

"Yargıç, Brad Pitt'in tarafını tutuyor"

Daha önce çocuklarının Brad Pitt tarafından şiddete uğradığını söyleyen Angelina Jolie'nin yargıcı suçlama nedeni daha sonra anlaşıldı. Aile içi şiddet konusunda çocuklarının mahkemede ifade vermesinin yargıç tarafından reddedildiğini kaydeden Jolie, yargıcın açık şekilde Brad Pitt'in tarafını tuttuğunu düşünüyor.

Yargıç, "ortak velayet" kararı vermişti

Brad Pitt'in yakın çevresi, Angelina Jolie'nin gerçeği çarpıttığı görüşünde. 2021 yılında velayet davasıyla ilgili kararını veren yargıç Ouderkirk, Brad Pitt ile Jolie'nin 6 çocuğun ortak velayetine sahip olması gerektiğine hükmetmişti.

Yorumlar (0)