Pitt ve Jolie arasında hukuk savaşı: "Kindarın teki"

Angelina Jolie ile Brad Pitt arasındaki hukuk savaşında yeni bilgilere ulaşıldı. Miraval Şatosu şaraphanesinin satışı konusunda anlaşmazlık yaşayan Hollywood'un eski gözde çifti, birbirine ağır ifadelerle saldırıyor. Brad Pitt'in avukatlarının belgelerine ulaşan gazeteciler, ünlü aktörün, eski eşi Jolie'ye yönelik ifadelerine ulaştı.

MAGAZİN 03.06.2023, 10:35 05.06.2023, 09:19 Hakan Öksüz
Pitt ve Jolie arasında hukuk savaşı: "Kindarın teki"

Sancılı bir boşanma sürecinin ardından yollarını ayıran Hollywood'un en ünlü çiftlerinden Brad Pitt ile Angelina Jolie arasındaki hukuk savaşı sürüyor. Angelina Jolie (47), eski eşi Brad Pitt'in, Miraval Şatosu şaraphanesinin kontrolünü ele almak için kendisine "sus payı" önerdiğini iddia etmişti.

Kendisine milyonlarca dolarlık dava açan eski eşi Angelina Jolie hakkında konuşan Brad Pitt'in ise, "Bana zarar vermek için şaraphaneyi bir yabancıya satıyor." dediği öne sürülmüştü. Jolie'nin, kendisine zarar vermeye çalıştığı iddiasında bulunan ABD'li aktör, bu nedenle eski eşine dava açmıştı.

"Jolie, kindar şekilde davranıyor"

CNN International, Brad Pitt'in avukatlarının belgelerine ulaştı. Belgelerde Brad Pitt'in, eski eşi Angelina Jolie hakkında kullandığı ifadeler ortaya çıktı. Buna göre Pitt, eski eşi Jolie'yi "kindar" davranmakla suçluyor. Belgelerde, "Angelina Jolie'nin dava sürecinde attığı adımlar yasa dışıdır. Brad Pitt'e doğrudan zarar veren bu adımlar, Jolie'yi haksız yere zenginleştirmektedir." ifadelerinin geçtiği görüldü. 

Jolie'nin avukatı Paul Murphy: "Fiziksel şiddet olayını reddetmedi"

Dava süreci devam ederken konuşan Jolie'nin avukatı Paul Murphy, Brad Pitt'in 2016 yılında bir uçak seyahati sırasında Jolie ile çocuklarına şiddet uyguladığı olaya atıfta bulundu. Olayın üzerinden 7 yıl geçtiğini kaydeden avukat Murphy, "Brad Pitt, o olayı inkar etmedi. Pitt, o olayla ilgili Jolie'nin sessiz kalmasını istiyor. Aksi takdirde Miraval Şatosu'nun satışına ilişkin Jolie ile anlaşmayacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)