Jorge Jesus'un listesinde Real Madrid'in golcüsü var!

Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turu ilk maçında bugün Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bir yandan da golcü transferini bitirmeye çalışıyor. Sarı lacivertlilerin hedefindeki ismin Real Madrid'in yedek forveti Mariano Diaz olduğu öğrenildi.

SPOR 20.07.2022, 09:25 Hakan Öksüz
Jorge Jesus'un listesinde Real Madrid'in golcüsü var!

Yeni sezon hazırlıklarını Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un yönetiminde sürdüren Fenerbahçe, gözünü Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turunun ilk maçında bugün saat 21.00'de Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Ukrayna'daki savaş nedeniyle Polonya'da oynanacak karşılaşmanın rövanşı ise 27 Temmuz Çarşamba günü Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda yapılacak.

Jorge Jesus, transferleri hızlı şekilde bitirmek istiyor

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak ve yeni sezonda Süper Lig'de şampiyon olmak isteyen sarı lacivertliler, iki kulvarda da yarışabilecek güçlü bir kadro kurmak için önemli isimleri renklerine bağladı. Willian Arao, Lincoln Henrique, Joshua King, Emre Mor ve Bruma gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, gözünü golcü transferine dikti.

Real Madrid oyuncusu Mariano Diaz listenin başında!

Jorge Jesus'un verdiği listeye göre hareket eden Fenerbahçe, golcü transferi için Real Madrid'in kapısını çaldı. Real Madrid'in yeni sezon planlarında yer almayan Mariano Diaz'ı isteyen sarı lacivertliler, bu transfer için şartları zorluyor. İlk 11'de forma giyebileceği bir takıma gitmeyi hedefleyen Diaz, Ancelotti'nin "planımda yoksun" şeklindeki konuşmasından sonra Real Madrid'den kesin şekilde ayrılmak istediğini menajerine belirtti.

Diaz transferinde Fenerbahçe avantajlı

Dominik Cumhuriyeti asıllı İspanyol futbolcunun bu kararı, Fenerbahçe'nin dışında Getafe'nin de harekete geçmesine neden oldu. 28 yaşındaki golcü oyuncunun transferi ile ilgili mücadelede sarı lacivertlilerin avantajlı olduğu kaydedildi. Real Madrid yönetimi, kariyerine başka bir takımda devam etmek isteyen Mariano Diaz için şartların kolaylaştırılacağını bildirdi.

Lyon'da yıldızı parladı, Real'e döndü

Badalona altyapısında yetişen Mariano Diaz, 2017'de Real Madrid'den Olimpik Lyon'a gitti. Fransa'da 1 yıl oynayan Diaz, Lyon formasıyla çıktığı 48 maçta 21 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. 2018'de yeniden Real Madrid'e dönen Diaz, İspanyol ekibinin formasıyla çıktığı 73 maçta 12 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar (0)