Yunan taraftarlardan Fatih Terim’e büyük tepki

Fatih Terim'in yönetimindeki Panathinaikos, Aris'e yenilerek şampiyonluk yarışında yara aldı. Maç sonunda Yunan taraftarlar ise Terim'e tepki gösterdi.

SPOR 29.04.2024, 12:03 29.04.2024, 18:13 Buse Önder
Yunan taraftarlardan Fatih Terim’e büyük tepki

Yunanistan Süper Lig play-off'larında Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 yenilerek şampiyonluk umutlarını zora soktu.

Apostolos Nikolaidis Stadı'nda oynanan play-off 8. hafta maçında Panathinaikos'a konuk olan Aris, hızlı bir başlangıç yaparak 2. dakikada Alvaro Zamora'nın attığı golle öne geçti ve bu skoru koruyarak galibiyete ulaştı.

Panathinaikos, AEK'e mağlup olmasının ardından Aris karşısında da kaybederek ligdeki şampiyonluk iddiasını sorgulamaya başladı.

Terim’e tepki geldi

Maç esnasında sinirlerine hakim olamayan Terim, öfkesini dışa vurarak telefonunu yere fırlattı. Maç sonunda ise Yunan ekibin taraftarları, Panathinaikos'un başındaki teknik adam Fatih Terim'e ıslıklarla ve yuhalayarak tepki gösterdi.

Panathinaikos yerini korudu

Günün diğer maçlarında ise PAOK, AEK'i 3-2 mağlup ederken, Olympiakos ise Lamia'yı 4-1'lik bir skorla geçti.

Bu sonuçların ardından AEK, bitime iki hafta kala 75 puanla liderliğini sürdürdü. AEK'in ardından Panathinaikos 71 puanla ikinci sırada yer aldı, ancak bir maçı eksik olan PAOK da 71 puanla aynı puana sahip olarak üçüncü sırada yer aldı. Olympiakos ise 70 puanla dördüncü sıradaki yerini korurken, Aris ise 52 puanla 5. sıraya yükseldi.

Yorumlar (0)