Fenerbahçe'nin Kiev kadrosu belli oldu: 3 yıldız isim kadroda yok!

Temsilcimiz Fenerbahçe, yarın Dinamo Kiev ile deplasmanda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Bu karşılaşma için Fenerbahçe’nin kamp kadrosu da belli olurken, kadroda Dimitris Pelas, Mergim Berisha ve Kim Min Jae yer almadı.

SPOR 19.07.2022, 13:28
Fenerbahçe'nin Kiev kadrosu belli oldu: 3 yıldız isim kadroda yok!

Fenerbahçe, yarın Polonya'da, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli takım, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Kiev maçı kadrosu belli oldu

Teknik direktör Jorge Jesus idaresindeki Fenerbahçe takımının son antrenmanının ilk 15 dakikalık bölümü, basın mensuplarına açık yapılırken, ısınma, koşu ve koordinasyonla antrenman başladı. Daha sonra 2 grup halinde pas ve 5’e 2 top kapma çalışmasıyla süren idman, bireysel ve taktiksel çalışmalarla sona erdi.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Dinamo Kiev müsabakasının kamp kadrosu açıklandı. Son antrenmanda Mergim Berisha, hafif bir sakatlık yaşaması sebebiyle Dinamo Kiev kadrosuna alınmadı. Öte yandan Tisserand'ın da listeye eklenmesi sebebiyle Pelkas, kadrodan çıkartıldı.

Ayrıca transfer görüşmelerine devam eden Kim Min Jae de kadroda yer almadı.

Sarı-lacivertlilerin Dinamo Kiev kadrosu

Kaleciler: Altay, Furkan, Ertuğrul

Savunma: Szalai, Serdar, Tisserand, Novak, Osayi

Orta Saha: Arda, Burak, Arao, Zajc, Emre, Lincoln, İsmail, Muhammed, Crespo, İrfan Can.

Hücum: Valencia, Joshua, Bruma, Serdar Dursun, Rossi.

Yorumlar (0)