Bakan Koca, MHRS'de yeni düzenleme için tarih verdi

MHRS'de yapılacak yeni düzenlemeye ilişkin 9 Mayıs Perşembe günü bir basın toplantısı yapılmasının planlandığını belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız” dedi.

SAĞLIK 07.05.2024, 14:23 08.05.2024, 13:19 Şeyda Gül
Bakan Koca, MHRS'de yeni düzenleme için tarih verdi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kamuoyunda merak konusu olan MHRS sisteminde yapılacak değişikliğe ilişkin konuştu. MHRS'de yeni düzenlemenin bakanlığın ilgili birimleri ve hastanelerin yöneticileriyle yapılan toplantıların içeriğinin ne olduğuna yönelik konuşan Bakan Koca, 9 Mayıs Perşembe günü bir basın toplantısı yapılmasının planlandığını açıkladı.

Vatandaşı en açık ve şeffaf şekilde bilgilendireceğiz

“Bu perşembe tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz” diyen Bakan Koca, kapsamlı bir değerlendirme yapacaklarının bilgisini verdi. Sağlık sistemini ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyuracaklarını vurgulayan Bakan Koca, “Bugüne kadar olduğu gibi vatandaşımızı en açık ve şeffaf şekilde bilgilendireceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)