Kral Charles'tan Prenses Kate Middleton'a yeni unvan

Kanser tedavisi gören Galler Prensesi Kate Middleton, Kral Charles tarafından yeni bir unvanla onurlandırıldı. Ailenin üç üyesine yeni unvanlar veren Kral Charles, gelini Kate'e verilen unvanın sebebini açıkladı.

MAGAZİN 25.04.2024, 10:58 26.04.2024, 09:01 Hakan Öksüz
Kral Charles'tan Prenses Kate Middleton'a yeni unvan

Prens William'ın eşi olan Galler Prensesi Kate Middleton hakkında son aylarda ortaya atılan iddialar, magazinin gündemine oturmuştu. Nihayet kameraların karşısına geçen Kate Middleton, kansere yakalandığını açıklamıştı. Haberi aldıktan sonra birkaç ay boyunca zorlu bir süreçten geçtiğini kaydeden Middleton, tedavinin erken safhalarında olduğunu dile getirmişti.

Kral'dan ailenin üç üyesine yeni unvanlar

Gelini Kate Middleton gibi kansere yakalanan Kral Charles da tedavi görüyor. Kraliyet ailesi, sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Kral Charles, ailenin geçtiği bu zorlu dönemde güçlü bir duruş sergilemeyi başaran Prenses Kate Middleton dahil pek çok kraliyet üyesine yeni unvanlar dağıttı.

Kral Charles, gelini Kate'e verdiği unvanın sebebini açıkladı

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamaya göre Prenses Kate Middleton'ın yanı sıra Kraliçe Camilla ile Prens William'a da unvanlar dağıtıldı. 

Galler Prensesi Kate Middleton, Companion of Honour (Onursal Liyakat Nişanı'nın Kraliyet Mensubu) oldu. Kral Charles, gelini Prenses Kate'e bu unvanı vermesinin sebebinin, "kendisine duyulan büyük saygıyı takdir etmek" olduğunu bildirdi.

Kraliçe Camilla ile Prens William'a verilen unvanlar

Kral Charles'ın eşi Kraliçe Camilla, Grand Master of the Order of the British Empire (Britanya İmparatorluğu'nun En Mükemmel Nişanı'nın Büyük Lideri ve Büyük Haç Şövalyesi) olarak atandı. Prens William ise Great Master of the Order of the Bath (En Saygıdeğer Bath Nişanı'nın Büyük Lideri) oldu.

Prens Louis'in doğum günü fotoğrafı, geleneği bozdu

Kate Middleton ve Prens William'ın küçük oğlu Prens Louis, geçtiğimiz günlerde 6 yaşına girdi. Bir geleneği bozan çift, bu kez doğum günü fotoğraflarını gece yarısı değil, öğle saatlerinde paylaştı. Kraliyet ailesinin daha önce benzerine rastlanmamış bir dönemden geçtiği, fotoğraf geleneğinin de bu yüzde bozulduğu kaydedildi.

Yorumlar (0)