Hollywood şokta: Usta oyuncunun oğlu, annesini dövdü!

Nicolas Cage'in, kendisi gibi oyuncu olan eşi Christina Fulton'ın alnında ve yanağındaki izler dikkat çekti. Darp raporu alan Fulton'ı darbeden kişinin, müzisyen oğlu Weston Cage olduğu iddia edildi.

MAGAZİN 06.05.2024, 18:26 06.05.2024, 20:13 Hakan Öksüz
Hollywood şokta: Usta oyuncunun oğlu, annesini dövdü!

Hollywood yıldızı Nicolas Cage'in oğlu hakkında ortaya atılan çarpıcı bir iddia, ABD'de gündeme oturdu. İddialara göre ünlü oyuncunun 33 yaşındaki müzisyen oğlu Weston Cage, annesi Christina Fulton'ı (56) dövdü.

Darp raporunda dikkat çeken detay

Weston Cage'in ismi, annesi Christina Fulton'ın adının geçtiği bir darp raporunda "şüpheli" olarak yer aldı. Edinilen bilgilere göre darp olayı 28 Nisan'da meydana geldi. Anne ile oğlu arasında başlayan tartışma büyüdü, olay fiziksel müdahaleye döndü.

Polisler geldiğinde oğlu evde yokmuş

Darbedilen Christina Fulton'a ilk müdahalenin evinde yapıldığı kaydedildi. Zaman zaman adı şiddet olaylarına karışan Weston Cage'in, annesini dövmüş olabileceği düşünülüyor. Zira polisler geldiği sırada Weston'ın evde olmadığı, anne Christina Fulton'ın da hastaneye gitmek istemediği aktarıldı. 

Alnında ve yanaklarında sarı izler görüldü

Darp iddialarını reddettiği söylenen Christina Fulton'ın, kamuoyundan "mahremiyete saygı" istediğ belirtildi. Son olarak Los Angeles'ta görüntülenen Fulton'ın alnında ve yanaklarında sarı izlerin olduğu fark edildi.

Yorumlar (0)