Fenomen Yağmur Taktaş'ın şüpheli ölümü: Mezarı açıldı!

Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ABD'de öldüğü ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddiasıyla gündeme gelen olayla ilgili mezarı açıldı. Taktaş'ın cansız bedeni, yeniden otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na nakledildi.

MAGAZİN 06.05.2024, 13:06 Buse Önder
Fenomen Yağmur Taktaş'ın şüpheli ölümü: Mezarı açıldı!

Adanalı sosyal medya fenomeni ve bir televizyon yarışmasıyla tanınan Yağmur Taktaş (28), 3 Nisan'da ABD'de fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve hayatını kaybetti.

Taktaş'ın cansız bedeni, 20 Nisan'da hava yoluyla getirilerek Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ancak Taktaş'ın ailesi, kızlarının ölümüyle ilgili şüpheleri olduğunu belirterek, daha önce darp edilen ve dalağını kaybeden Yağmur Taktaş'ın sevgilisi olan Türk asıllı ABD vatandaşı ressam A.C.F.'den şikayetçi oldu.

Otopsi için mezarı açıldı

Ailenin şikayeti üzerine, Taktaş'ın ölümüyle ilgili detayların netleştirilmesi için yeniden otopsi yapılması talep edildi ve bu doğrultuda gerekli işlemler başlatıldı.

Ailenin talebi üzerine, bugün sabah saatlerinde ekipler tarafından Kabasakal Mezarlığı'ndaki mezar açıldı. Yağmur Taktaş'ın cansız bedeni mezardan çıkartılarak otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

Mezarın açılmasının ardından Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Öksüz, "Mezar işlemini gerçekleştirdik. Cenaze şu anda Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’nda. Otopsi yapılacak ve sonucu bekleyeceğiz" dedi.

Yorumlar (0)