Harry-Meghan çiftinden Prenses Kate'e zeytin dalı

Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğünü açıklamasının ardından dünyadan "geçmiş olsun" mesajları yağdı. Kraliyet görevlerinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Prens Harry ile eşi Meghan Markle, aralarının açık olduğu Prenses Kate'e zeytin dalı uzattı.

MAGAZİN 25.03.2024, 10:26 Hakan Öksüz
Harry-Meghan çiftinden Prenses Kate'e zeytin dalı

Prens William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton'ın uzun süre ortalarda görünmemesi, pek çok dedikoduya kapı aralamıştı. İddiaların çığ gibi büyümesinin ardından bir video paylaşan Middleton, ocak ayında geçirdiği karın ameliyatı sonrası yapılan bazı testler sonucunda kendisine kanser teşhisi konulduğunu bildirdi.

"Biraz daha mahremiyete ihtiyacımız var"

Kemoterapi tedavisi aldığını dile getiren 42 yaşındaki Galler Prensesi, şu an tedavinin erken safhalarında olduğunu kaydetti. Eşi Prens William ile birlikte süreci yürüttüklerini söyleyen Middleton, "Her geçen gün daha iyi hale geliyorum, aile olarak biraz daha mahremiyete ihtiyacımız var." dedi.

Kral Charles'tan gelinine övgü

Kensington Sarayı'ndan yapılan açıklamada da önleyici kemoterapinin şubat ayında başladığı, prensesin iyiye gittiği kaydedildi. Kendisi de kansere yakalanan Kral Charles, "Prenses'in cesur tavrı, gurur verici." diyerek geliniyle bu süreçte yakın temasta olacağını söyledi.

Prens Harry ve Meghan Markle'dan mesaj

Kate Middleton'ın dünyayı şoke eden açıklamasının ardından geçmiş olsun mesajları yağdı. Kraliyet görevlerinden ayrılan Prens Harry ile eşi Meghan Markle da açıklama yapan isimler arasındaydı. 

Prenses Kate Middleton ile aralarının açık olduğu bilinen Harry-Meghan çifti, "Kate için acil şifa diliyoruz. Bu süreci huzur içinde atlatmalarını umuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)