Prenses Kate ile dalga geçen ABD'li oyuncu özür diledi: "Çok utandım"

Uzun süreli sessizliğini bozan Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. "Kate Nerede?" akımına uyarak Prenses ile alay eden bir paylaşımda bulunan ABD'li oyuncu Blake Lively, çok utandığını belirterek özür diledi.

MAGAZİN 23.03.2024, 18:14 Hakan Öksüz
Prenses Kate ile dalga geçen ABD'li oyuncu özür diledi: "Çok utandım"

Prens William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton'ın uzun süre kameralar önünde görünmemesi, çeşitli dedikodulara yol açmıştı. Bazı iddialara göre Middleton hayatını kaybetmişti, bazılarına göre ise kraliyet çifti arasında aldatma krizi yaşanmıştı.

Middleton: "Önleyici kemoterapi tedavimin erken safhalarındayım"

Aylar sonra kameraların karşısına geçen Kate Middleton, uzun süredir basına poz vermemesinin nedenini açıkladı.

Kanser tedavisi gördüğünü duyuran Middleton, "Büyük bir şok yaşamıştım. Karın bölgesinden geçirdiğim ameliyatımın ardından yapılan bazı testlerde kanser olduğum anlaşıldı. Önleyici kemoterapi tedavimin erken safhalarındayım şu an." ifadelerini kullandı.

Blake Lively: "O paylaşımdan çok utandım"

"Kate Nerede?" akımına uyarak paylaşımda bulunan isimlerden biri olan oyuncu Blake Lively, Kate Middleton'ın açıklamasının ardından çok utandığını belirtti.

36 yaşındaki ABD'li oyuncu, "Belki kimsenin umrunda değildir ama paylaştığım fotoğraf, beni utandırdı." diyerek Prenses'ten özür diledi.

Yorumlar (0)