Kate Middleton aldatıldı mı? Rose Hanbury'den açıklama geldi

Galler Prensesi Kate Middleton'ın ortadan kaybolması, eşi Prens William ile Leydi Rose Hanbury arasında yaşandığı iddia edilen gizli ilişkiye bağlanmıştı. Eski manken Leydi Rose Hanbury, iddialar hakkındaki ilk açıklamasını yaptı.

MAGAZİN 21.03.2024, 11:32 22.03.2024, 09:51 Hakan Öksüz
Kate Middleton aldatıldı mı? Rose Hanbury'den açıklama geldi

Veliaht Prens William'ın eşi olan Galler Prensesi Kate Middleton'ın ocak ayında geçirdiği ameliyat sonrası kayıplara karışması, komplo teorisi ateşini harladı. Kraliyet görevleri nedeniyle sık sık kameralar önünde olan Kate Middleton'ın bir objektiflere yansımaması, uluslararası basında yankı uyandırdı.

Cumartesi günü yan yana görüntülendiler

Yapılan haberlerin ardından Kate Middleton ile eşi Prens William'ın cumartesi günü yan yana objektiflere yansıması, İngilizlere rahat bir nefes aldırdı. Evlerinin yakınlarından bulunan bir kasabadan alışveriş yapan kraliyet çiftinin mutlu pozlar verdiği görüldü.

Ada basınında gündem Kate Middleton 

Middleton'ın ortadan kaybolmasıyla ilgili bir iddiaya göre ölümcül bir hastalık geçiren Galler Prensesi, ölüm döşeğindeydi. Kate Middleton'ın hayatını kaybettiği, kraliyet ailesinin duyuru için uygun zamanı beklediği konuşuluyordu. Gündemi en çok sarsan ise Prens William'ın, eşi Kate Middleton'ı aldattığı iddiasıydı. 

"Leydi Rose Hanbury ile Prens William ilişki yaşadı" iddiası

Magazin haberlerine konu olan olaya göre eşi ile Leydi Rose Hanbury arasındaki ilişkiyi öğrenen Kate Middleton, Thomas Kingston ile ilişki yaşayarak intikam almıştı. Kingston'ın, kafasına aldığı bir darbe ile öldüğünün duyurulması, gündeme bomba gibi düşmüştü.

Leydi Rose Hanbury: "İddialar tamamen asılsız"

Kate Middleton'ın boşanma sürecini başlattığı öne sürüldü. Prens William ile aşk yaşadığı öne sürülen eski manken Lady Rose Hanbury'den ilk açıklama geldi. Avukatları aracılığı ile bir açıklamada bulunan Rose Hanbury, iddiaların "tamamen asılsız" olduğunu bildirdi. 

Yorumlar (0)