Öldüğü düşünülüyordu, 83 gün sonra böyle görüntülendi!

Geçirdiği ameliyat sonrası uzun süre haber alınamayan Galler Prensesi Kate Middleton, 83 gün sonra ilk kez görüntülendi.

DÜNYA 19.03.2024, 01:50 19.03.2024, 10:27 Buse Önder
Öldüğü düşünülüyordu, 83 gün sonra böyle görüntülendi!

Çocuklarıyla paylaştığı fotoğrafın photoshop’lu çıkmasının ardından özür dileyen Galler Prensesi’nin aldatıldığı ve ağır depresyonda olduğu iddia ediliyordu. Hatta, bazı kişiler "Kate öldü" şeklinde spekülasyonlar yürüttü. Ancak bu iddialar, sonradan yalanlanarak çürütüldü.

İngiliz The Sun gazetesi, Prenses Kate'in eşi Prens William'la alışveriş yaparken çekilmiş görüntülerini yayınladı. Bu görüntülerde Kate'in alışveriş gezisi sırasında gündelik kıyafetler giydiği ve eşiyle keyifli bir şekilde sohbet ettiği görüldü. Bu yayın, Kate'in sağlığının iyi olduğunu ve normal günlük aktivitelerine devam ettiğini gösterdi.

83 gün sonra görüntülendi

Galler Prensesi Kate Middleton, Ocak ayında karın ameliyatı geçirdikten sonra 2 ay boyunca kameralardan uzak kalmıştı. Ancak ameliyatın ardından ilk kez görüntülenmesi, sağlık durumu hakkında endişe edenlerin kafasındaki soru işaretlerini de giderilmiş oldu.

Kate, ameliyat sonrası kraliyet ailesine ait sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafla birlikte teşekkür mesajı yayınlamıştı. 42 yaşındaki Kate Middleton, ameliyatın ardından 13 gün boyunca başkent Londra'daki bir klinikte tedavi görmüştü. Bu süre zarfında kamuoyundan uzak kalmış ve dinlenmişti.

Yayından kaldırılan fotoğraf

Öte yandan, İngiltere'de Anneler Günü'nde Kensington Sarayı tarafından Prenses Kate ve çocuklarının bir fotoğrafı servis edilmiş ancak uluslararası haber ajansları bu fotoğrafı "manipülatif" olduğu gerekçesiyle yayından kaldırmıştı. Bu olay da Kate Middleton'ın sağlık durumu hakkında spekülasyonlara yol açmıştı. Ancak The Sun gazetesinin yayınladığı son görüntüler, Kate'in sağlıklı olduğunu ve normal yaşamına devam ettiğini gösterdi.

Yorumlar (0)