Kate Middleton kayıplarda! Ada basınında komplo teorileri

Galler Prensesi Kate Middleton'ın uzun süre gözlerden uzak kalmasının ardından 10 Mart'ta bir fotoğraf paylaşılmış, fotoğrafın manipülatif olduğu ortaya çıkmıştı. Kate'in aylar boyunca objektiflere yansımaması, komplo teorilerinin İngiliz kamuoyunda yayılmasına sebep oldu.

MAGAZİN 18.03.2024, 11:39 Hakan Öksüz
Kate Middleton kayıplarda! Ada basınında komplo teorileri

İngiliz kraliyet ailesi üzerinde kara bulutların dolaştığını yazan ada basını, Kral III. Charles'ın kansere yakalanmasının ardından şimdi de Kate Middleton'ı odağına aldı. Prens William'ın eşi olan Galler Prensesi Kate Middleton, aralık ayında sessizliğe gömüldü. 

Manipülatif fotoğraf nedeniyle özür diledi

Aylar sonra 10 Mart'ta ulusal anneler günü dolayısıyla çocuklarıyla bir fotoğraf paylaşan Kate Middleton, kamuoyunu rahatlattı ancak sonrasında ortaya çıkan durum, tartışmalara sebep oldu. Ajanslar, manipülatif olduğu gerekçesiyle Galler Prensesi Kate Middleton'ın fotoğrafını kaldırdı. Kate'den özür açıklaması gelirken kraliyet ailesi sessizliğe gömüldü.

Batın ameliyatı geçirdi, şimdi dinleniyor

16 Ocak'ta batın ameliyatı (üst karın cerrahisi) geçiren Kate Middleton'ın dinlenme sürecinde olduğu duyuruldu. Açıklamaya göre Middleton, bir süre daha objektiflerin uzağında kalacak.

"Middleton öldü, kraliyet duyuruyu geciktirdi" iddiası

Yapılan açıklamalar, kamuoyunu tatmin etmedi. Kate Middleton'ın kameralardan uzak kalması, komplo teorilerini artırdı. Middleton'ın trajik bir şekilde hayatını kaybettiği, kraliyet ailesinin de bu ölümü duyurmayı erteleme kararı aldığı da iddialar arasındaydı.

İhanet iddiası

Bir başka iddia, Prens William ile Prenses Kate'in evliliklerinin bitme noktasına geldiği oldu. Eski manken Lady Rose Hanbury ile veliaht Prens William arasında bir ilişkinin olduğu, bunun üzerine Kate'in de Thomas Kingston ile ilişki yaşayarak intikam aldığı ileri sürüldü. 

Thomas Kingston'ın ölümü şüphe uyandırdı

25 Şubat günü ölen Thomas Kingston'ın cansız bedeninin yanında bir silahın bulunması, iddiaları alevlendirdi. Kingston'ın, "travmatik bir kafa yarası" nedeniyle öldüğü açıklanmıştı. Komplo teorisine göre ihaneti öğrenen Prens William, Thomas Kingston'ı öldürttü.

Yorumlar (0)