Yerde yuvarlanan AK Partili İbrahim Efe: "Kimse sebebini sormadı"

Kocaeli'de belediye çalışanları arasında yaşanan kavgaya karışan AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe'nin yerde yuvarlanarak abartılı hareketlerde bulunması tepki çekmişti. "Öfkeme yenik düştüm, düşürüldüm." diyen İbrahim Efe, istifa paylaşımında bulundu.

GÜNDEM 27.04.2024, 23:02 Hakan Öksüz
Yerde yuvarlanan AK Partili İbrahim Efe: "Kimse sebebini sormadı"

Kocaeli'de iki belediyenin çalışanları arasında 25 Mayıs'ta çıkan kavgada yaşananlar gündeme oturdu. AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe'nin abartılı hareketler yaparak yerde yuvarlanması tepki çekmişti. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, İbrahim Efe hakkında disiplin sürecinin başlatıldığını açıklamıştı.

"Öfkeme yenik düştüm, düşürüldüm"

"Herkes sonuca baktı, kimse sebebi sormadı." diyen İbrahim Efe, sosyal medyadan yeni bir açıklamada bulundu. Arsızlık ve yüzsüzlük etmediğini kaydeden Efe, "Dostlarımızın yüzünü yere eğecek herhangi bir işin içine girmedim. Etnik köken ayırt etmeden herkesin yardımına koştum. Vatandaşımıza hizmet adına yaşanan olayda öfkeme yenik düştüm, düşürüldüm." ifadelerini kullandı.

"Gariptir ki yayınlanan başka videolar bu kadar gündem olmadı"

Olayın ardından kendisine yönelik gelen tepkiler nedeniyle ailesinin çok etkilendiğini belirten İbrahim Efe, "Biz de insanız. Duygularımız ve hislerimiz var, bu unutuldu. Bu denli bir linç girişiminin yapılması, derinden yaraladı bizi. Gariptir ki yayınlanan başka videolar bu kadar gündem olmadı. Ailemin daha çok zarar görmemesi için İzmit Belediyesi meclis üyeliğinden ve partimden istifa ettim." açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)