Katliam gibi kaza: 5 kişi hayatını kaybetti, 10 yaralı

Tekirdağ'da bir tır ile yolcu minibüsünün karıştığı feci bir kaza meydana geldi. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.

YAŞAM 21.03.2024, 12:02 Buse Önder
Katliam gibi kaza: 5 kişi hayatını kaybetti, 10 yaralı

Kaza, Tekirdağ-Çerkezköy karayolunun Vize ilçesi geçişinde meydana geldi. Vize'den yola çıkan bir yolcu minibüsü, Çerkezköy istikametine doğru ilerlerken tırla kavşakta çarpıştı. Minibüs, çarpmanın etkisiyle şiddetli bir şekilde savruldu ve devrildi. Bu trajik kazada minibüste bulunan 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de çeşitli derecelerde yaralandı.

İtfaiye ekipleri, yaralıları araç içinden güçlükle çıkarabildi. Olay yerine acil sağlık ekipleri ve kurtarma timleri sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Kazanın ardından, Tekirdağ-Çerkezköy karayolu trafiğe kapatıldı. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatırken, olayın neden kaynaklandığı henüz netlik kazanmadı.

Kazaya karışan araçların sürücüleri ise sağlık kontrolünden geçirilerek ifadeleri alınmak üzere polis ekiplerine teslim edildi.

Yorumlar (0)