Van'dan sonra Muş polisi de "ohh" çekti!

Van polis ekiplerinden sonra Muş polis ekipleri de yakaladıkları uyuşturucuyla "ohh" yazdı. İlk kez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından "PKK" için kullanılan "ohh" ifadesi, "PKK'ya giden paralara" karşı kullanılıyor.

GÜNDEM 21.12.2020, 12:09 21.12.2020, 15:20
Van'dan sonra Muş polisi de "ohh" çekti!

Muş polisi ele geçirdiği uyuşturucu ile "ohh" yazarak TBMM Genel Kurulunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan konuşmaya atıfta bulundu.

Muş Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Muş Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından "uyarıcı madde ve uyuşturucu ticareti yapan" şahıs ve çetelere dönük çalışma gerçekleştirildi.

Muş'ta 17 Aralık 2020 tarihinde düzenlenen operasyonda, 506 gram ağırlığında sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi ve olayla ilgili 4 zanlı yakalanarak gözaltı uygulandı.

Muş Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan ve 18 Aralık 2020 tarihinde adliyeye sevk edilen zanlılardan 2'si tutuklanırken, diğerleri de adli kontrol koşuluyla salıverildi.

Muş polisi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda İçişleri Bakanlığının 2021 senesine dair bütçe görüşmelerinde gerçekleştirdiği konuşmayı desteklemek için, ele geçirdikleri uyuşturucu üzerine "ohh" yazdı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'deki konuşmasında HDP Grubu'na dönerek, Şemdinli ve Yüksekova'ya yeni kaymakamlık binaları yapılacağını, Derecik ilçesinde temellerin atıldığını kaydederek, paraların artık PKK'ya gitmediğini, millete gittiğini söylemiş ve "ohh!" çekmişti.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri de geçtiğimiz gün ele geçirdikleri 30 kilogram uyuşturucu paketleriyle "Ohh, ohh" yazmıştı.

Yorumlar (0)