Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 4 polis memuruna gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli 4 kamu görevlisi için gözaltı kararı aldığını duyurdu. Emniyet Genel Müdürlüğü ise, Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce “yasa dışı dinleme yapıldığı” şeklindeki haber ve iddiaların doğru olmadığını belirtti.

GÜNDEM 15.05.2024, 18:35 15.05.2024, 18:44 Melina Ay
Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 4 polis memuruna gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli dört kamu görevlisinin gözaltına alındığını duyurdu. Başsavcılıktan yapılan açıklamada, “Gizli bir tanığın ifadesinde geçen iddialarla ilgili olarak, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dört kamu görevlisi hakkında gözaltı kararı alınmış ve bu karar uygulanmıştır. Soruşturma süreci titizlikle yürütülmektedir” ifadelerine yer verildi.

İddialar yalanlandı

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Sosyal medyada ve bazı televizyon kanallarında Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce 'yasa dışı dinleme yapıldığı' ile ilgili çıkan haber ve iddialar asılsızdır ve kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır” açıklamasında bulunuldu.

Yorumlar (0)