İnsanı andıran cisim bu kez İstanbul'da görüldü

Muş, Hatay, Elazığ ve son olarak Kocaeli'nde görülen ve insan andıran cisim bu kez İstanbul’da görüldü.

GÜNDEM 02.05.2024, 11:17 03.05.2024, 09:09 Buse Önder
İnsanı andıran cisim bu kez İstanbul'da görüldü

İstanbul'da görülen ve insan şeklinde olduğu iddia edilen bir cisim, son dönemde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde kaydedilen benzer olayların ardından sosyal medyada dikkat çekti.

İlk kez 27 Nisan Cumartesi günü Muş'un Varto ilçesine bağlı Küçüktepe köyünde bir vatandaş tarafından kaydedilen cismin ardından Muş, Hatay, Elazığ ve Kocaeli gibi şehirlerde de görülen insansı cisim İstanbul semalarında belirdi.

Türkiye'nin dört bir yanında gökyüzünde beliren bu cisim, halk arasında "takım elbise giymiş adam" şeklinde tanımlanıyor. Cismin ne olduğu konusunda net bir bilgi olmamakla birlikte, sosyal medyada yapılan yorumlar oldukça dikkat çekti.

Sosyal medyada espri konusu oldu

 Bazı kullanıcılar, şarkıcı Yusuf Güney'in "astral seyahat" sözlerine göndermede bulunarak esprili yorumlar yaptı.

‘Bu cismin araştırılmasını istiyorum’

Muş'ta cismin görüldüğü sırada çobanlık yapan Murat Koç, cismin hareket halinde olduğunu ve insan şeklini andırdığını belirterek, "Akşam saat 17.00 sularında merada hayvanlarımı otlatırken havada bir cismin aniden ortaya çıktığını fark ettim. Bu cisim, insan şeklinde siyah bir cisimdi. Cismi görür görmez biraz heyecanlandım. Bu cismi insanlar görsün bilsin diye videoya çektim” ifadelerini kullanmıştı.

Cismi yaklaşık bir dakika havada takip ettiğini belirten Koç,  “Bu cismin araştırılmasını istiyorum" şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Yorumlar (0)