5 aylık bebek parkta kalp krizi geçirmesi sonucu annesi tutuklandı

İngiltere'de bir tema parkında henüz 5 aylık bebeğin kalp krizi geçirmesi sonucu 27 yaşındaki anne, ihmal şüphesiyle tutuklandı.

DÜNYA 07.05.2024, 09:31 07.05.2024, 17:30 Şeyda Gül
5 aylık bebek parkta kalp krizi geçirmesi sonucu annesi tutuklandı

İngiltere'de Legoland Windsor tema parkında henüz 5 aylık bir bebeğin kalp krizi geçirmesi üzerine emniyet ekipleri harekete geçti. Bebek apar topar hastaneye kaldırılırken, durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Anne kefaletle serbest bırakıldı

Olayın ardından gözaltına alınan 27 yaşındaki anne, ''yaralanmaya neden olacak şekilde'' çocuğu ihmal şüphesiyle tutuklandı. Ancak kefaletle serbest bırakıldı.

Tema parkı ekibi polisle işbirliği içerisinde

Konuya ilişkin açıklama yapan Çocuk İstismar Soruşturma Birimi'nden Det Con Zoe Eele, bebeğin öncelikle kalp krizi geçirdikten sonra hastanede durumunun kritik olduğunu belirtti. Legoland Windsor Resort'taki ekiple yakın bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Zoe Eele, kamuoyundan olayla ilgili spekülasyonlardan kaçınmasını ve bu üzüntülü dönemde çocuğun ailesine saygı duymasını rica ettiğini vurguladı.

Başka şüpheli yok

Polis olayla ilgili başka şüpheli aramadıklarını öğrenilirken, tema parktan bir yetkili yaptığı açıklamada, olayın Perşembe günü gerçekleştiğini vurguladı. “Tam eğitimli ilk yardım ekibimiz, acil servisler gelene kadar acil müdahaleyi gerçekleştirdi” denilen açıklamada, devam eden soruşturmada Thames Vadisi Polisini desteklemeye devam edeceklerinin mesajı verildi.

Yorumlar (0)