Taylor Swift'in konser bileti fiyatları tartışma konusu

Mart ayında başladığı "Eras" adlı dünya turnesinin Amerika ayağını bitiren Taylor Swift, Avrupa'ya geçti. Grammy ödüllü ünlü şarkıcı, İsviçre konserinin bilet fiyatlarıyla gündeme geldi.

KÜLTÜR-SANAT 02.08.2023, 10:50 02.08.2023, 11:00 Hakan Öksüz
Taylor Swift'in konser bileti fiyatları tartışma konusu

ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, "Eras" isimli dünya turnesiyle gösteri dünyasını sallamaya devam ediyor. 12 kez Grammy ödülü kazanan Taylor Swift, dünya turnesinin İsviçre ayağındaki fiyatlarla gündeme geldi.

Pahalı biletler kapış kapış gitti

İsviçre'de yaşayan Taylor Swift hayranları, biletlerin pahalılığına rağmen konsere yoğun ilgi gösterdi. Ülkedeki ortalama maaşın 7 bin 600 dolar civarında olmasının, bunu mümkün kıldığı kaydedildi.

İsviçre'deki konser bileti fiyatları

İsviçre basınında çıkan haberlere göre ülkede her şey gibi konser bileti fiyatları da çok pahalı. Taylor Swift'in İsviçre konser bileti fiyatlarının, Polonya'daki konser biletlerinden yaklaşık 4 kat daha pahalı olduğu belirtildi. Aktarılan bilgilere göre Taylor Swift'in İsviçre konserine gitmek isteyenler, en az 190 dolar (yaklaşık 5100 lira) ödemek zorunda.

Turneden 1 milyar doların üzerinde gelir elde edilecek

Bu yılın mart ayında "Eras" adlı dünya turnesine başlayan ABD'li şarkıcı, Ağustos 2024'e kadar pek çok ülkeyi gezecek. Bilet gelirlerinin yanı sıra sponsorluklar ile ticari ürünlerden toplamda elde edilecek gelirin, 1 milyar doları aşacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)