Politik komedi filmi "Başkan", gösterime girmeye hazırlanıyor

Ulaş Bahadır'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği politik komedi yapımı "Başkan" filmi, kasım ayında gösterime girecek. Hale Algan'ın yapımcılığını üstlendiği filmin tanıtım toplantısı, Tunceli'nin Ovacık ilçesinde düzenlendi. Necip Memilli, Büşra Pekin ve Diren Polatoğulları gibi oyuncuların yer aldığı basın toplantısında filmin tanıtımı yapıldı.

KÜLTÜR-SANAT 01.08.2023, 11:24 02.08.2023, 10:11 Hakan Öksüz
Politik komedi filmi "Başkan", gösterime girmeye hazırlanıyor

Yönetmen Ulaş Bahadır'ın senaryosunu kaleme aldığı "Başkan" filmi, kasım ayında gösterime girecek. Filmin kadrosunda Necip Memilli, Diren Polatoğulları, Büşra Pekin, Füsun Demirel ve Bülent Çolak gibi oyuncular bulunuyor.

Yapımcı Hale Algan: "Senaryoyu çok sevdik"

Ulaş Bahadır'ın yönetmenliğinde Tunceli'nin Ovacık ilçesinde çekilen filmin tanıtıldığı basın toplantısına katılan yapımcı Hale Algan, "İlk kez bir filmin yapımcılığını üstleniyorum. A Time Medya olarak sektörde kalıcı işlere imza atmak istiyoruz. Çok farklı hayallerle başladık ancak Ulaş Bahadır hocanın getirdiği senaryoyu çok sevdik. Oyuncuların performansı, filmi üst seviyeye taşıdı." dedi.

Yönetmen Ulaş Bahadır: "Samimi ve sıcak bir hikaye"

Senaryonun yıllar öncesinden hazır olduğunu kaydeden yönetmen Ulaş Bahadır, "Hale Hanım projemi beğenince iş başladı. Güzel bir hikayeyi beyaz perdeye yansıtacağız. Çekimler çok keyifli geçti. Herkesin özlediği samimiyette sıcacık bir iş çıktı ortaya." ifadelerini kullandı.

Diren Polatoğulları: "Çekimler 1 ay sürdü"

Filmde başrolü üstlenen isimlerden olan Diren Polatoğulları, "Çekimler 1 ay sürdü. Güzel deneyimler yaşadık. Ovacık halkı bize destek verdi. Ben de aslen Ovacıklıyım. Yıllar sonra bu vesileyle memleketime gelmiş oldum." diye konuştu.

Necip Memilli: "Toplumsal gerçekçi bir hikayeyi sinemaya taşıyoruz"

Ünlü oyuncu Necip Memilli, filmin senaryosunun yıllar boyunca verilen emekle ortaya çıktığını belirtti. Kamera arkası ekibinin harika bir iş çıkardığını ifade eden Memilli, "Toplumsal gerçekçi bir hikayeyi sinemaya taşıyoruz. Hikaye, çocuklar ve gençlerin bakış açısından anlatılıyor. Aile samimiyeti ve mizahla harmanlanan sıcak bir hikaye." vurgusunu yaptı.

Büşra Pekin: "Bir ana fikir barındıran güçlü bir hikaye"

Senaryonun gücünün, kendisini filmde oynamaya ikna ettiğini söyleyen Büşra Pekin, "Yapımcımız şahane. Oyuncu kadrosu müthiş. Bir ana fikir barındıran güçlü bir hikaye. Öte yandan çok da eğlenceli." dedi.

Filmin konusu ne?

Politik komedi yapımı "Başkan" filmi, kasım ayında gösterime girmeye hazırlanıyor. Film, mevcut belediye başkanından memnun olmayan kasaba halkının, yerel seçimlerde başlarından geçen olayları anlatıyor.

Yorumlar (0)