Muhittin Böcek: En yakın zamanda beraber olacağız!

Yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan ve yoğun bakımda 64 gün kaldıktan sonra normal servise geçirilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sevenlerinin duaları ve doktorların emekleri sayesinde sağlığına kavuştuğunu ifade etti. Böcek, "Kısa süre içerisinde beraber olacağız." dedi.

GÜNDEM 01.12.2020, 16:00
Muhittin Böcek: En yakın zamanda beraber olacağız!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan siyasetçilerden biri olmuştu. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, 17 Ağustos günü yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını açıklamıştı. 

Böcek, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görmeye başlamış, sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine 7 Eylül günü yoğun bakım servisine alınmıştı.

Normal servise geçirilmişti

64 gün boyunca yoğun bakım servisinde tedavi altında olan Böcek, 9 Kasım günü normal servise geçirilmişti.

Yakın zamanda taburcu olacak

Böcek'in sağlık durumunun iyiye gittiği ve yakın zamanda Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden taburcu olacağı öğrenildi. 

"Dualar ve emekler sayesinde iyiyim"

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden açıklama yapan Böcek, yaşamının en anlamlı ve en içten "Merhaba"sı ile sevenlerini selamladığını söyledi.

Sevenlerinin ettiği dualar ve doktorların gösterdiği emekler sayesinde sağlığına kavuştuğunu kaydeden Böcek, "Kısa süre içerisinde beraber olacağız." dedi. 

"Ziyaret edenlere ve arayıp soranlara teşekkür ederim"

Böcek, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde kendisini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkürlerini sundu.

Tedavi sürecini sürekli olarak takip eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e de teşekkür eden Böcek, kendisinin sağlık durumunu öğrenmek için arayan bütün belediye başkanları, milletvekilleri, ailesi, dostları ve mesai arkadaşlarına da teşekkürlerini sunmayı ihmal etmedi. 

"Antalya'ya hizmet vermeyi sürdürenlere de teşekkür ederim"

Böcek, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle tedavi sürecinde olduğu sırada Antalya'ya hizmet vermeyi sürdüren tüm meclis üyeleri ile belediye bürokratlarına teşekkür etti. 

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde bulunan sağlık görevlileri sayesinde iyileştiğine dikkat çeken Böcek, söz konusu sağlık görevlileri ile Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan'a minnettar olduğunu söyledi. 

"Fizik tedavi göreceğim"

Böcek, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisinin bütün safhalarında kendisi için dua eden Antalyalılara da teşekkürlerini sunarak, kısa bir süre fizik tedavi göreceğini aktardı.

"Görevime dönmek için sabırsızlanıyorum"

Yakın zamanda Antalya halkına hizmet vermek için görevine döneceğini belirten Böcek, bunun için sabırsızlandığını ifade etti.

Böcek, herkesi çok sevdiğini belirterek, "Yakın zamanda görüşürüz." dedi.  

Yorumlar (0)