Muhittin Böcek'in durumu ciddi!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisi gören Antalya BB Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu...

YAŞAM 25.10.2020, 13:26 26.10.2020, 17:42
Muhittin Böcek'in durumu ciddi!

Covid-19 (yeni tip koronavirüs) tanısıyla Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yoğun bakıma alınan ve burada tedavisi devam eden CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği, Başkan Muhittin Böcek'in sağlık durumuna dair açıklama yaptı. Yazılı açıklamada, Muhittin Böcek'in yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü ve durumunun yakından takip edildiği bildirildi.

Yazılı açıklamada, Muhittin Böcek'in bulgularının stabil olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

Yoğun bakımdaki gün sayısı 49 oldu

17 Ağustos'ta sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Muhittin Böcek, Covid-19 testinin sonucunun pozitif olduğunu açıklamış, tüm vatandaşlardan maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları konusunda hassas olmalarını istemişti.

Hastanede durumu takibe alınan Muhittin Böcek, sağlık durumu kötüye gidince 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine kaldırılmış, burada durumu daha kötüye gidince 24 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırışmıştı.

Akciğerlerinde bulaşı öncesi rahatsızlık bulunduğu belirtilen Muhittin Böcek, solunum kaslarında sorunun büyümesi üzerine daha rahat soluk alabilmesi için trakeostomi uygulaması kararı alınmış ve nefes borusuna delik açılmıştı.

Yorumlar (0)