Muhittin Böcek'in sağlık duruma ilişkin açıklama!

Yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. 

SİYASET 10.09.2020, 16:11
Muhittin Böcek'in sağlık duruma ilişkin açıklama!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmıştı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'in tedavi altında olduğu hastaneye gitti.

"Durumu iyi"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Torun, yoğun bakım servisinde yatan Böcek'in sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Böcek'in kısa süre içerisinde iyileşeceğine inandığını kaydeden Torun, tedavi sürecinde yer alan doktorlar ile görüşmede bulunduğunu ifade etti. 

"Yoğun bakım servisine önlem amaçlı alındı"

Torun, gereken tüm tedavilerin yapıldığını belirterek, Böcek'in sağlık durumun iki gün öncesine oranla çok daha iyi olduğunu kaydetti.

Böcek'in yoğun bakım servisine alınmasını "olağanüstü" bir olaymış gibi değerlendirenlerin olduğunu aktaran Torun, bunun yalnızca önlem amaçlı olduğunu söyledi. 

"Yapılanlar ahlâksızlık"

Torun, Böcek'in sağlık durumuna ilişkin çıkan spekülasyonların doğru olmadığına dikkat çekerek, bunu "ahlâksızlık" olarak nitelendirdi.

Böcek'in kontrol altında olduğunu ve sağlık durumunun iyiye gittiğini vurgulayan Torun, doktorların söylediklerini duyduktan sonra çok mutlu hissettiklerini aktardı. 

"Belediye dışında yapılan açıklamaları dikkate almayın"

Torun, bundan sonra gerekli açıklamaların Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağına dikkat çekerek, bunun dışından yapılacak olan herhangi bir açıklamanın dikkate alınmaması gerektiğini söyledi.

Böcek'in herkesin merak ettiğini ve sağlık durumuna ilişkin farklı açıklamalar yapıldığını kaydeden Torun, bu durumun halk arasında farklı algılara neden olduğu konusunda uyardı.

Torun, hassas bir süreç yaşandığını, bu nedenle Antalya Büyükşehir Belediyesi dışında yapılacak herhangi bir açıklamaya inanılmaması gerektiğini bir kez daha yineledi. 

Yorumlar (0)