Erdoğan duyurdu: Bu hafta hesaplara aktarılacak

Erdoğan, "Türkiye Aile Desteği Programı çerçevesinde 2,5 milyon yurttaşımıza yatırılacak olan 3,2 milyar TL yarın hak sahiplerinin hesaplarına aktarılacak. Elektrik desteğinden faydalanan 3 milyon meskenin 666 milyon TL tutarındaki ödemesi bu hafta içerisinde gerçekleştirilecek. Doğal gaz yardımının 2022 senesi kış dönemi ilk grup ödemesi bu hafta içerisinde yapılacak. Bu hafta içerisinde 7 milyar TL tutarında sosyal desteği vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olduk." dedi.

GÜNDEM 07.11.2022, 21:12 08.11.2022, 17:30
Erdoğan duyurdu: Bu hafta hesaplara aktarılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın akabinde kameraların karşısına geçti. 

"Kuralar mart ayında tamamlanacak"

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şunlar:

"TOKİ tarafından inşa edilecek olan evlerin kuraları Mart 2023'te tamamlanacak. Ardından konutların yapımına başlanacak. 'Türkiye Yüzyılı' vizyonumuzu vatandaşlarımızla birlikte hazırlıyoruz. Vatandaşlarımızın tekliflerini, beklentilerini alarak vizyonumuzu somutlaştıracağız. 

"Togg'un başarısı, 85 milyonunun başarısıdır"

Togg çok kıymetli bir sembol konumuna gelmiştir. Togg'un başarısı, 85 milyonunun başarısıdır. Hala daha yapılan işi değersizleştirmeye çabalayan bir anlayışın umutsuzca çırpınışlarını ibretle izliyoruz. Şubat 2023'te satışı başlayacak ve Mart 2023'te yollarda olacak olan Togg'a başarılar temenni ediyoruz.

"Yaptıkları beşinci kol faaliyetidir"

Emniyet güçlerimiz başarılı çalışmalarıyla göz dolduruyor. Uyuşturucu gibi bir insanlık suçuyla iktidarımıza, polisimize iftira atanların yaptıkları beşinci kol faaliyetidir. Başaramayacaksınız çünkü Türkiye bu dirayete ve ferasete sahip bir ülkedir.  

"Eğer uzlaşma sağlanmazsa..."

Geçtiğimiz hafta arkadaşlarımız ailenin korunması ve başörtüsü serbestisini kapsayan teklifimizi TBMM'deki siyasi partilerle görüştüler. Eğer uzlaşma sağlanmazsa Cumhur İttifakı olarak kendi teklifimizi TBMM'ye sunmayı planlıyoruz. Dileğimiz de bu değişikliği direkt olarak kabul edecek bir çoğunluğa ulaşılabilmesidir. TBMM'de farklı bir denklem ortaya çıkarsa onun da gereğini yapmak boynumuzun borcudur.  

"Yarın hesaplara aktarılacak"

Türkiye Aile Desteği Programı çerçevesinde 2,5 milyon yurttaşımıza yatırılacak olan 3,2 milyar TL yarın hak sahiplerinin hesaplarına aktarılacak. Elektrik desteğinden faydalanan 3 milyon meskenin 666 milyon TL tutarındaki ödemesi bu hafta içerisinde gerçekleştirilecek. Doğal gaz yardımının 2022 senesi kış dönemi ilk grup ödemesi bu hafta içerisinde yapılacak. Bu hafta içerisinde 7 milyar TL tutarında sosyal desteği vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olduk."

Yorumlar (0)