Cevdet Yılmaz’dan Ankara'daki terör saldırısına tepki: Başarılı olamayacaklar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bu sabah Ankara’da gerçekleştirilen terör saldırısı girişimine ilişkin açıklama yaptı. Yılmaz, "Uzun senelerdir verdiğimiz mücadeleler sonucunda tesis ettiğimiz güven ve huzur ortamının bozulmasına ilişkin hiçbir girişim asala başarılı olamayacaktır" ifadelerine yer verdi.

GÜNDEM 01.10.2023, 16:56 02.10.2023, 17:26
Cevdet Yılmaz’dan Ankara'daki terör saldırısına tepki: Başarılı olamayacaklar!

Sosyal medya hesabı üzerinden Ankara'daki terör saldırısına ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, olayda yaralanan polis memurlarına acil şifalar diledi ve şu mesajı yayımladı:

"Ankara Kızılay’da İçişleri Bakanlığı’mızın önünde gerçekleştirilen hain terör saldırısı girişimini şiddetle lanetliyorum.

Açılan ateş sonucu yaralanan kahraman polislerimize acil şifalar diliyorum. Emniyet teşkilatımıza, milletimize ve Ankara halkına ise geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Uzun senelerdir verdiğimiz mücadeleler sonucunda tesis ettiğimiz güven ve huzur ortamının bozulmasına ilişkin hiçbir girişim başarılı olamayacaktır. Terör ve teröristler ile huzurumuzu bozmaya çalışan tüm odaklarla süren amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir."

Yorumlar (0)