Survivor All Star'da sürpriz ayrılık

Survivor All Star'da oynanan nefes kesen düello gecesini ardından adadan elenen isim belli oldu. Atakan, Sercan, Yunus Emre ve Aleyna'nın potaya girdiği haftada sürpriz bir isim elendi.

MEDYA 13.05.2024, 10:53 14.05.2024, 09:22 Hakan Öksüz
Survivor All Star'da sürpriz ayrılık

Survivor'da dün akşam oynanan düello nefes kesti. Atakan, Sercan, Yunus Emre ve Aleyna'nın gitme adayı olarak potaya girdiği haftada tecrübeli isimler karşı karşıya geldi. İlk turda Atakan - Aleyna ve Yunus Emre - Sercan düelloları oynandı.

Atakan ile Yunus Emre potadan çıktı

Atakan, ilk turda Aleyna'ya şans vermedi. Rakibini 5-0 yenen Atakan, ismini gitm potasından sildirdi. Yunus Emre ise 4-4'e gelen eşleşmede Sercan'ı 5-4 yenerek potadan çıktı. Finalde Sercan ile Aleyna karşılaştı.

Aleyna, Sercan'ı farklı yendi

Aleyna Kalaycıoğlu, tahminleri boşa çıkararak Sercan'ı 5-1 yendi. Böylece 8. potasından çıkamayan Sercan Yıldırım, haftanın elenen ismi oldu. Yakın arkadaşı Özgür'e sarılarak gözyaşlarına boğulan Sercan, yarışmacılara duygusal anlar yaşattı.

Sercan: "İtirazlarım, rekabetin olması içindi"

Elenmesinin ardından veda konuşması yapan Sercan, "Bu yıl Survivor'ın benden istediği her şeyi vermek için çabaladım. Haklı bir gururum var, başım dik gideceğim. Üzdüklerim olduysa kusura bakmasınlar. İtirazlarım ve bağırmalarım, rekabeti sağlamak içindi. Yoksa buranın anlamı kalmazdı. Arkadaşlarım kusuruma bakmasın bu yüzden." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)