Yunus Emre'nin eşinden Aleyna'ya: "Hadsiz şımarık!'"

Survivor All Star'da Yunus Emre ile tartışma yaşayan Aleyna Kalaycıoğlu'nun adada verdiği röportaj, magazinin gündeminde yer etti. Aleyna'nın, "Beni ailesinden herhangi bir kadınla karıştırmasın." diyerek tepki göstermesi, Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i küplere bindirdi. İşte Aleyna'dan "haddini bilmez şımarık kadın" diyerek bahseden Beria Özden'in zehir zemberek paylaşımları...

MAGAZİN 29.04.2024, 10:50 29.04.2024, 18:12 Hakan Öksüz
Yunus Emre'nin eşinden Aleyna'ya: "Hadsiz şımarık!'"

Bu yıl ilk defa halk oylaması olmadan yapılan SMS'siz Survivor, heyecan verici parkur yarışlarının yanı sıra bol dedikodu malzemesi ile de gündemden düşmüyor. Zaman zaman samimi görüntüler veren kırmızı takımın yarışmacılarından Yunus Emre ile Aleyna Kalaycıoğlu, "adada aşk" söylentilerini alevlendirdi. 

Yunus Emre ile Aleyna arasında aşk söylentileri

Hem Yunus Emre hem de Aleyna, sadece arkadaş olduklarını defalarca vurgulasa da yarışmacıların aileleri, "birbirinizden uzak durun" mesajı vermeye devam ediyor. Daha önce iki yarışmacı da iletişim ödülü sırasında aileleri tarafından bu konuda uyarılmıştı.

Aleyna ile Yunus Emre'nin arası açıldı

Son bölümlerden birinde Yunus Emre ile Nefise'nin şakalaşırken kendisine çarpmasından rahatsız olan Aleyna'nın sözleri, dedikodu kazanını kaynattı. "Beni başa kadınlarla karıştırma" diyerek Yunus Emre'ye tepki gösteren Aleyna, magazinin gündemine oturdu. 

Aleyna'dan çarpıcı Yunus Emre yorumu

Adada röportaj veren Aleyna Kalaycıoğlu, Yunus Emre ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Ada hayatında da oyunlarda da sürekli bir şeyleri deviriyor ve birilerine zarar veriyor. Beni karısıyla da annesiyle de karıştırmasın. Kimse bugüne kadar bana küfretmedi. Beni onlarla karıştırma. O bildiğin kadınlardan değilim ben. Bir şekilde olayı tatlıya bağladık ama sağlıklı bir durum değil bu. Allah sabır versin yakınlarına."

Beria Özden'den Aleyna'ya: "Haddini bilmez şımarık kadın"

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla Aleyna'ya yüklendi. Adada yaşanan olayın, kendi ailelerine nasıl sıçradığını anlayamadığını kaydeden Beria Özden, Aleyna'dan "haddini bilmez şımarık kadın" olarak bahsetti. 

"Bir anneyi çirkin primine alet etme hakkın yok"

Beria Özden, "Senin ailen aile de bizimki değil mi? Yunus Emre'nin ailesine ve bana laf edebilecek bir kadın değilsin. Özür borçlusun. Evlat özlemi çeken bir anneyi, çirkin primine alet etme hakkın yok." diyerek Aleyna'ya tepki gösterdi.

Yorumlar (0)