Bahçeli’den deprem açıklaması: Sırayla ziyaret edeceğim

Kahramanmaraş merkezli depremdeki çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Malatya, Adana, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye’ye ziyarette bulunarak milletimle tek ses olacağım" dedi.

GÜNDEM 14.02.2023, 11:28
Bahçeli’den deprem açıklaması: Sırayla ziyaret edeceğim

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, depremden etkilenen 10 kente ziyarette bulunacağını ifade etti. İşte Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar:

“Şov peşinde değiliz”

Depremle beraber oluşan yaraların sarılacağına dikkat çeken Bahçeli, “İlk deprem sırasında hasarın meydana geldiği binalar ikincisinde ise tamamıyla enkaza dönmüştür. Yaralarımızı hep beraber saracağız. Çelikleşen kardeşliğimize su vereceğiz. Şu an deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı bulunuyor. Bu nedenle ben çalışmaları Ankara’dan izledim. Arkadaşlarımız bütün köylerde ve kentlerde yardımlara koştu. Başka kişiler gibi şov peşinde olmadık. Milletimizin başına gelen her üzücü olay ve acı bizim de acımızdır” dedi.

“Sahtekarlar televizyonda yer almamalıdır”

Sosyal medyada paylaşılan bazı haberlere tepki gösteren Bahçeli, “Malatya, Adana, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye’ye ziyarette bulunarak milletimle tek ses olacağım. Öte yandan destek ve yardımların AFAD üzerinden sağlanması en doğru yoldur. Yönetimi bir kenara atarak ahbap çavuş düzeniyle yardımların toplanması bu noktada paralel bir oluşumun meydana gelmesi devletin inandırıcılığına gölge düşürmektedir. Hatay'ın ilçesi Antakya’da baraj patladığını öne sürerek kurgulanmış bir yalanı sosyal medya üzerinden paylaşarak korkuya neden olan kişiler neyi amaçlamışlardır. Devletin gerçekleştiremediği ne vardır da Babalacılar ve Ahbapcılar akbaba gibi gezinmektedir. Bu sahtekarlar kişilerin televizyonda yer almaması gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)