Akar'dan işgalci Ermenistan'a çok sert uyarı!

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ermenistan'ı "işgalci" olarak nitelendirerek, provokatif ve saldırgan tutumunu derhal terk etmesi uyarısında bulundu.

GÜNDEM 27.09.2020, 12:27 27.09.2020, 14:54
Akar'dan işgalci Ermenistan'a çok sert uyarı!

"İşgalci Ermenistan" ifadesini kullanarak Ermenistan ordusunun defalarca ateşkes ihlalinde bulunduğunu hatırlatan Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ermenistan'ın güçlü bir şekilde provokasyon peşinde olduğunu ortaya koyduğunu belirtti.

Kafkasya’da barış ve istikrarın önündeki en büyük engelin bizzat işgalci Ermenistan ile Erivan yönetiminin saldırgan tutumu olduğunu vurgulayan Millî Savunma Bakanı Akar, Ermenistan yönetimine "bölgeyi ateşin ortasına atacak saldırgan tutumdan derhal vazgeçmesi" uyarısında bulundu.

Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünü ve sivil halkını koruma mücadelesinde Türkiye'nin tüm imkânlarıyla sonuna kadar yanında olduğunun altını çizen Hulusi Akar, Ermenistan'ın hain saldırısını şiddetle kınadığını ifade etti.

Millî Savunma Bakanı, "Her zaman Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanında olacağız." ifadelerini kullandı.

Savunma Sanayi Başkanı: Tüm imkânlarımız kardeşlerimizin emrinde!

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir de Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırılarına ilişkin, "Savunma sanayii olarak tüm imkanlarımız kardeş Azerbaycan'ın emrinde" dedi.

Yorumlar (0)