Prens Harry ödül töreninde gözyaşlarına boğuldu!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en ilgi odağı çifti Sussex Dükü Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle WellChild Ödülleri'ne katıldılar. Etkinlikte konuşma da gerçekleştiren Prens Harry'nin gözyaşlarına boğulduğu anlar törene imzasını attı.

DÜNYA 16.10.2019, 14:22 16.10.2019, 14:38
Prens Harry ödül töreninde gözyaşlarına boğuldu!

Çift başlangıçta oldukça neşeli tavırlar sergiledi.

prens harry well child ile ilgili görsel sonucu

Markle ve Prens Harry tören öncesi hasta çocuklarla beraber vakit geçirerek, onlarla oyun oynadılar.

wellchild prens harry ile ilgili görsel sonucu

Prens Harry, törende konuşma yapan isimler arasında yer alıyordu. Ancak konuşma esnasında herkesi şaşırtan bir olay yaşandı.

Prens Harry, "Bana her zaman ilham veriyorlar ama bu yıl farklı çünkü şimdi bir babayım. Geçen yıl karım ve ben törene katıldığımızda, ilk çocuğumuzu beklediğimizi biliyorduk, başkası bilmiyordu, ama biz biliyorduk" sözlerinin ardından gözyasşları içerisinde kaldı.

Prens Harry bu sözlerinin ardından uzun bir süre konuşmasına devam edemedi. Prens Harry'e toparlaması için sunucu Gaby Roslin yardımcı oldu.

Konuşmasına Prens Harry şu şekilde devam etti:

"Ödüller sırasında Meghan'ın elini sertçe sıktığımı ve ikimizin de bir gün ebeveyn olmanın nasıl olacağını düşündüğümüzü hatırlıyorum. Şimdi sizinle burada konuşmak içimi cız ettiriyor, çok duygulandırıyor. Hiçbir ebeveyn, çocuğun acı çekeceğini, olağanüstü zorluklarla karşı karşıya kalacağını duymak istemez. Yıllar boyunca tüm WellChild çocuklarıyla ve aileleri bize en çok satan kitap ya da tavsiyenin bize veremeyeceği iyimserlik, umut ve güç vermeyi başardınız, bu nedenle size teşekkür ederiz"

prens harry güney afrika ile ilgili görsel sonucu

İlk bebekleri Archie Harrison Mountbatten-Windsor 6 Mayıs'ta dünyaya gelmiş, aile olarak ilk ziyaretlerini Güney Afrika'ya geçtiğimiz Eylül ayında yapmışlardı.

Yorumlar (0)