Fortnite Nasıl İndirilir? Fortnite Sistem Gereksinimleri

Fortnite Nasıl İndirilir? Fortnite Hangi Platformlarda oynanır? Fortnite Sistem gereksinimleri nelerdir? İşte oldukça merak edilen bu soruların yanıtları.

BİLİM-TEKNOLOJİ 07.09.2020, 01:07
Fortnite Nasıl İndirilir? Fortnite Sistem Gereksinimleri

2017 yılının Temmuz ayında piyasaya sürülen bir bilgisayar oyunu olan Fortnite, piyasaya çıkışı sonrasında büyük sükse yarattı. Epic Games tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen Fortnite, özellikle de oyun içerisindeki dans figürü ile sosyal medyada yarattığı gündem ile bir anda çığır atladı. Popülaritesini sosyal medyaya borçlu olmasına karşın, oyun içi özel efektler ve oynanabilirliği açısından son derece kaliteli bir oyun olan Fortnite, hayatta kalma amacını güden, multiplayer, yani çok oyunculu bir oyundur. Oyunda bir karakterin kontrolünü üstlenen oyuncu, bir yandan hayatta kalmaya çalışırken, bir yandan da rakip karakteri yok etmeye odaklıdır.

Fortnite Nasıl İndirilir?

Fortnite, geliştiricisi ve dağıtıcısı olan Epic Games tarafından piyasaya sürüldüğü günden bu yana, Epic Games websitesi üzerinden indirilebiliyor. Farklı platformlarda da oynanabilen oyun, Microsoft Windows, MacOS, Android, Xbox One ve Playstation 4 için ayrı sürümlere sahip. Tahmin edebileceğiniz üzere her platformun kendine özel bir oyun satın alma ve indirme yazılımı mevcut. Fortnite Android için Google Play, Xbox One için Microsoft Store, Play Station 4 için Sony Play Store üzerinden indirilebiliyor. Fortnite indirme linki https://www.epicgames.com/fortnite/tr/download. Bu adres üzerinden aynı zamanda Android ve MacOS sistemleri için de download, yani indirme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Fortnite Sistem Gereksinimleri

Fortnite sistem gereksinimleri, oyunu bilgisayar ortamında oynamak isteyen bireyler için kullanılan bir tabir. Bildiğiniz üzere, günümüzde pek çok oyun yüksek grafik isteyen ve yeni nesil bilgisayarlar ile oynanabilen oyunlardan oluşuyor. Fortnite gibi çok oyunculu, geniş kitlelere hitap eden ve yüksek grafik içeren oyunlar da bu sebeple belirli kalitede cihazlar ile oynanabiliyor. Bilgisayardan Fortnite oynamak isteyenler için PC sistem gereksinimleri şöyle:

  • İşletim sistemi: Windows 7/8 veya 10, 64 bit
  • İşlemci: En düşük i5 2.8 Ghz
  • Bellek: En düşük 8 GB Ram desteği
  • Ekran Kartı: NVidia GTX 6 Serisi, AMD Radeon HD 7000 Serisi eşdeğeri veya daha yüksek ekran kartları
  • HDD Belleği: En az 40 GB boş alan

Bu gereksinimleri ve fazlasını karşılayan tüm bilgisayarlarda Fortnite oyunu oynayabilirsiniz.

Yorumlar (0)