'Yüksek sesle müzik dinleme' kavgası ölümle bitti

İzmir Konak’ta motosikletiyle yüksek sesle müzik dinlediği iddia edilen husumetlisine bıçakla saldıran 33 yaşındaki Gökhan Çelenk, tabanca ile başından vurulması sonucunda hayatını kaybetti.

YAŞAM 19.05.2021, 09:53 20.05.2021, 14:20
'Yüksek sesle müzik dinleme' kavgası ölümle bitti

Dün, İzmir’in Konak ilçesinde akşam saatlerinde, yüksek sesle müzik dinleme kavgası ölümle sonuçlandı.

Biri bıçak, diğeri tabanca ile saldırdı

İddiaya göre olay, dün 21.30 sıralarında Konak ilçesinde meydana geldi. 33 yaşındaki Gökhan Çelenk, motosikletiyle seyir halinde olan 24 yaşındaki Erdi M.’yi yüksek sesle müzik dinlediği için ikaz etti. Bunun üzerine iki şahıs arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Gökhan Çelenk, bıçakla Erdi M.'ye saldırdı.

Erdi M. ise bıçakla saldıran Gökhan Çelenk'e tabanca ile ateş etti. Erdi M.’nin açtığı ateş Gökhan Çelenk’in başına isabet edince Çelenk, kanlar içerisinde yere yığıldı. Bunun üzerine şüpheli Erdi M., olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı durumda olan Gökhan Çelenk, sağlık ekipleri tarafından İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen Gökhan Çelenk kurtarılamadı.

Olay yerinden uzaklaşan şüpheli Erdi M., Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede, suç aleti ile beraber yakalandı ve ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yorumlar (0)